Actualitat UCF

 • Rol i lideratge relacional

  Publicat el 04/01/2018 - 17:45 Per UCF |

  Liderar equips en temps de transformació. Itinerari formatiu per a nous Comandaments.

  Oferim en obert aquest itinerari formatiu, ja treballat amb èxit amb directius i comandaments de diferents organitzacions de salut i socials, perquè liderar i gestionar persones avui en dia és un exercici complex que requereix reflexionar sobre l’entorn, conèixer les diferents dimensions del lideratge, però també fer un exercici profund d’autoconeixement i autolideratge, i trobar un sentit i un propòsit en allò que es fa.

  Dirigit a: Directius i nous comandaments.

   Rol i lideratge relacional

  Llegir més →

 • Update economicofinancer

  Publicat el 04/01/2018 - 17:42 Per UCF |

  Formació continuada i especialitzada per a professionals de l’entorn economicofinancer de l’àmbit sanitari.

  L’àmbit economicofinancer de les organitzacions sanitàries i socials permet realitzar un diagnòstic de la situació de l'empresa, així com establir la base per a la presa de decisions i la realització de previsions a futur per a la planificació i l’execució de noves estratègies. Conscient d’aquesta realitat, UCF ha elaborat i dissenyat, de forma conjunta amb professionals experts del sector, un itinerari formatiu diferenciador i atractiu.

  Dirigit a: Professionals integrants dels mateixos processos economicofinancers que vulguin actualitzar els seus coneixements per a millorar el seu desenvolupament professional.

   

   Update economicofinancer

  Llegir més →

 • Postgrau en Gestió Clínica Avançada

  Publicat el 04/01/2018 - 17:39 Per UCF |

  2a Edició restringida a alumnes que han finalitzat el curs online de Gestió Clínica: Bases, Avenços i Reptes.

  Es tracta d’un programa que, centrat en el desenvolupament de les competències vinculades a la gestió clínica, ofereix de manera molt actualitzada les eines i recursos necessaris per impulsar canvis i transformacions en la gestió clínica de les nostres organitzacions. El programa permetrà completar la formació rebuda amb dos nous blocs de continguts: Gestió de serveis, àrees i unitats clíniques i Lideratge i gestió d’equips clínics d’alt rendiment.

  Dirigit a: professionals que han fet el curs online del Dr. Varela sobre Gestió Clínica.

   Postgrau en Gestió Clínica Avançada

  Llegir més →

 • Programació formativa online 1er semestre 2018

  Publicat el 03/01/2018 - 18:37 Per UCF |

  Des d'UCF us presentem l’oferta formativa online pel primer trimestre de 2018. Més de 50 cursos dirigits als diferents professionals dels centres de salut i atenció social.

  Els nostres cursos s'ofereixen: 

  a) En obert: us proposem una llista de cursos amb un calendari amb dates tancades als que us podeu inscriure de forma individual.

  b) Corporatius: els mateixos cursos que podeu fer en obert els podeu demanar per a impartir específicament per a la vostra institució, per un grup mínim de participants.

   Programació formativa online 1er semestre de 2018

  Llegir més →

 • Nova edició Gestió Clínica

  Publicat el 16/11/2017 - 17:40 Per UCF |

  9a Edició del curs online sobre la gestió clínica moderna: des de la comprensió de les seves bases fins al maneig dels seus instruments fonamentals.

  El Dr. Varela dirigeix i imparteix aquest curs de 100 hores per a metges, infermeres i altres professionals sanitaris interessats a liderar i gestionar processos i recursos assistencials.

  Els participants que superin el curs obtindran un Diploma en Gestió Clínica: bases, avenços, reptes del Centre Internacional de Formació Continua del campus UManresa (UVic-UCC).

  El curs s'inicia el 16 de gener de 2018 i acaba el 6 de juny 2018. T'interessa? Inscriu-te aquí.

  Llegir més →

 • UPDATE en salut mental

  Publicat el 14/11/2017 - 17:26 Per UCF |

  L’atenció de les persones amb problemes de salut mental en entorns assistencials no especialitzats. L'objectiu d'aquest programa formatiu és abordar recomanacions i pràctiques clíniques dirigides a millorar l’atenció al pacient en l’àmbit de salut mental i donar a conèixer estratègies que poden servir perquè aquestes evidències arribin a la pràctica.

  Es tracta de seminaris presencials a càrrec de consultors experts en la matèria, orientats a entrenar i desenvolupar tècniques, recursos i models útils per aplicar a les organitzacions.

  El curs està adreçat especialment a professionals assistencials que han d’atendre a persones amb problemes de salut mental: primària, hospitalització, serveis socials. 

   Update en Salut Mental

  Llegir més →

 • UPDATE en farmacologia

  Publicat el 07/11/2017 - 17:32 Per UCF |

  Programa d’actualització en terapèuticaPautes per a l’ús saludable dels medicaments. Eines per a la selecció i prescripció raonada de medicaments en la pràctica clínica.

  UCF conjuntament amb la Fundació Institut Català de Farmacologia (FICF), impulsen per al proper any 2018 un cicle de tallers formatius online per donar resposta a l’actualització dels professionals en els àmbits farmacològics de problemes de salut que són prevalents o requereixen especial atenció.

  L’acció formativa, principalment adreçada a metges prescriptors, pretén oferir al professional sanitari eines i pautes per identificar quins fàrmacs cal incorporar a la pràctica clínica, tenint en compte criteris d’eficàcia, seguretat, conveniència i cost.

   Update Farmacologia 2018

  Si tens cap dubte o vols més informació, contacta amb Ricard Llort: rllort@ucf.cat // Tel. 93.259.43.86

  Llegir més →

 • Curs Projectes d'Innovació i Tecnologia al Sistema de Salut

  Publicat el 02/11/2017 - 17:29 Per UCF |

  Es tracta d’un curs per a la creació d’un projecte d’innovació, que està dirigit a equips de professionals que volen desenvolupar un projecte d’innovació i els facilita els coneixements i competències que necessiten, alhora que desenvolupen el projecte. 

  Proporciona: Formació i acompanyament per a equips professionals que volen desenvolupar un projecte d’innovació.

  S'adreça a: Especialment a metges, infermeres i altres professionals de la salut que vulguin participar en projectes d’innovació.

   

  Llegir més →

 • Dades d'interès

  Durada: 24 hores

  Modalitat: Presencial

  Lloc: Unió Consorci Formació, c/ Esteve Terrades, 30. Edifici Tramuntana, baixos

  Preu: 100% subvencionat

  Calendari d’impartició: 29 i 30 de novembre de 9 a 14 hores, 1 de desembre de 9:30 a 13:30 hores, 4 i 5 de desembre de 9 a 14 hores.

  Llegir més →

 • Conferenciants: Sra. Maria Mercè Conangla i Sr. Xavier Guix

  Día i hora: 21 de setembre de 2017, de 16h a 17:30h.

  Preu: Gratuït

  Lloc: Unió Consorci Formació, c/Esteve Terrades, 30. Edifici Tramuntana, baixos

  >> Inscripcions <<

  Llegir més →

Pàgines