Actualitat UCF

 • Edició en obert dels cursos online avançats en QiSP

  Publicat el 20/02/2018 - 17:31 Per UCF |

  Cursos online avançats en qualitat i seguretat de pacients en els diferents àmbits assistencials.

  FORMACIÓ ACREDITADA. Edició en obert del 27 de febrer al 20 de març

  Com a continuïtat a la formació impulsada en Qualitat i Seguretat dels Pacients l’any 2015 (en la que van participar més de 37.000 professionals del conjunt del sector), oferim ara aquesta edició en obert dels Cursos avançats en Qualitat i Seguretat dels Pacients, per incidir en les pràctiques segures en cadascun dels diferents àmbits assistencials.

  Els interessats es poden inscriure de forma individual, encara que també cal dir que, a partir de 15 participants, oferim els mateixos cursos en format corporatiu, per a impartir específicament per a la vostra institució.

   Edició en obert dels cursos online avançats en QiSP

  Llegir més →

 • Codis d'activació

  Publicat el 20/02/2018 - 17:27 Per UCF |

  Processos d'identificació i d'activació. Formació especialitzada per a les pràctiques segures en cadascún dels codis definits en el Pla Salut 2016-2020.

  La definició dels diferents codis IAM, Ictus, PTT, Sèpsia i Suïcidi cerca l’estandardització de l’atenció d'aquestes patologies urgents, amb l’objectiu d’assolir la major eficiència amb els recursos disponibles del territori.

  Formació dirigida a professionals assistencials de les organitzacions sanitàries dels Serveis d’Urgències / Atenció Primària / SEM / altres equips de primera actuació: facultatius i personal d’infermeria.

   Codis d'activació

   

  Llegir més →

 • Ecologia Emocional® en el sector sociosanitari

  Publicat el 20/02/2018 - 17:13 Per UCF |

  Resulta fonamental el treball i el suport a la millora i al creixement dels professionals de la salut, reforçant les seves capacitats per gestionar les emocions caòtiques que els connecten amb el dolor i que poden ser fonts de desequilibri i estrès si no són canalitzades adaptativament. Es tracta que estiguin en les millors condicions per oferir una atenció excel·lent a les persones que es troben en un difícil paisatge emocional.

  L’acció formativa es distribueix en 3 mòduls que contenen dues sessions presencials de 9 a 14 hores (10 hores de duració) i una part e-learning a continuació de la part presencial (5 hores de duració).

   Ecologia Emocional® en el sector sociosanitari

   

  Llegir més →

 • 1a edició 2018.

  La promoció del model d’atenció centrat en la persona genera reflexió i debat en la pràctica quotidiana dels centres residencials i sociosanitaris i per tant, cal sensibilitzar i formar als professionals del sector, en totes aquelles situacions relatives a l’àmbit de l’ètica en l’organització per garantir el respecte, el benestar i la dignitat dels usuaris.

  Formació dirigida a professionals de totes les categories (metges, infermers, treballadors socials, auxiliars d’infermeria, gerocultors) de centres sociosanitaris i residències assistides.

   Introducció a l'ètica aplicada en intervenció social i sanitària 2018

  Llegir més →

 • Atenció infermera a l'infant

  Publicat el 20/02/2018 - 17:02 Per UCF |

  3a Edició.

  Les competències infermeres més rellevants a l’Atenció Primària van dirigides a la prevenció i promoció de la salut en el seu entorn.

  Per això, i a partir de l’experiència de l’equip d’infermeres del servei de pediatria de l’EAP Can Bou de CASAP, oferim aquest curs que facilita al professional d'infermeria les eines i competències necessàries per fer un abordatge autònom dirigit a la població infantil, que inclou la promoció, la prevenció, les cures i la detecció precoç de possibles alteracions de salut.

   Atenció infermera a l'infant. 3a Edició

   

  Llegir més →

 • Jornada inaugural de la 7a Edició de l'Update Directiu

  Publicat el 19/01/2018 - 10:18 Per UCF |

  La jornada comptarà amb diverses ponències i diàlegs sobre el desenvolupament del talent directiu, el lideratge, la innovació i la diversitat dels equips, entre d'altres.

  Informació de la jornada: 

  Preu: gratuït
  Dia: 13 de febrer de 2018
  Hora: de 16:00 h a 18:30 h
  Lloc: Auditori de l’Edifici Docent Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona
  Nombre de places: limitat

  Llegir més →

 • 7a Edició Update directiu 2018

  Publicat el 19/01/2018 - 10:14 Per UCF |

  Itinerari d’actualització directiva en l’entorn sanitari, sociosanitari i social

  En aquesta 7a edició de l’Update Directiu 2018 presentem nous seminaris que hem dissenyat pensant en donar resposta als reptes i a les inquietuds del moment en el sector i contemplant les diferents dimensions del rol directiu.

  A més, hem introduït un nou enfocament que permet configurar itineraris formatius, formats per un conjunt de seminaris orientats al desenvolupament de competències directives específiques i a la transferència dels aprenentages amb un projecte directiu.

  Per a més informació pots consultar el següent fullet:

  Llegir més →

 • Update en fragilitat i complexitat 2018

  Publicat el 19/01/2018 - 10:09 Per UCF |


  Una mirada als 5 “manaments” de la geriatria i a les transicions assistencials

  La fragilitat i l’atenció a la complexitat són condicions tranversals que interessen tant a l’atenció primària com a diferents especialitats en l’àmbit hospitalari. També són objecte d’atenció multidisciplinària, atès que en la seva detecció i en la intervenció afecten tots els professionals assistencials.

  Per això, en aquest 4t treball conjunt entre el Parc Sanitari Pere Virgili i UCF, volem apostar encara més per la fragilitat i complexitat, amb la intenció de visualitzar aquesta continuïtat, donant als professionals de diferents àmbits i disciplines espais de reflexió i eines pràctiques que puguin ser útils per al seu treball. Per a més informació consulta el següent fullet:

   Update fragilitat i complexitat 2018

  Llegir més →

 • Rol i lideratge relacional

  Publicat el 04/01/2018 - 17:45 Per UCF |

  Liderar equips en temps de transformació. Itinerari formatiu per a nous Comandaments.

  Oferim en obert aquest itinerari formatiu, ja treballat amb èxit amb directius i comandaments de diferents organitzacions de salut i socials, perquè liderar i gestionar persones avui en dia és un exercici complex que requereix reflexionar sobre l’entorn, conèixer les diferents dimensions del lideratge, però també fer un exercici profund d’autoconeixement i autolideratge, i trobar un sentit i un propòsit en allò que es fa.

  Dirigit a: Directius i nous comandaments.

   Rol i lideratge relacional

  Llegir més →

 • Update economicofinancer

  Publicat el 04/01/2018 - 17:42 Per UCF |

  Formació continuada i especialitzada per a professionals de l’entorn economicofinancer de l’àmbit sanitari.

  L’àmbit economicofinancer de les organitzacions sanitàries i socials permet realitzar un diagnòstic de la situació de l'empresa, així com establir la base per a la presa de decisions i la realització de previsions a futur per a la planificació i l’execució de noves estratègies. Conscient d’aquesta realitat, UCF ha elaborat i dissenyat, de forma conjunta amb professionals experts del sector, un itinerari formatiu diferenciador i atractiu.

  Dirigit a: Professionals integrants dels mateixos processos economicofinancers que vulguin actualitzar els seus coneixements per a millorar el seu desenvolupament professional.

   

   Update economicofinancer

  Llegir més →

Pàgines