Actualitat UCF

 • Programació formativa online per l'últim trimestre de 2017

  Publicat el 02/08/2017 - 14:13 Per UCF |

  Des d'UCF us presentem l’oferta formativa online per a l'últim trimestre de 2017. Més de 30 cursos dirigits als diferents professionals dels centres de salut i atenció social.

  Els nostres cursos s'ofereixen: 

  a) En obert: us proposem una llista de cursos amb un calendari amb dates tancades als que us podeu inscriure de forma individual.

  b) Corporatius: els mateixos cursos que podeu fer en obert els podeu demanar per a impartir específicament per a la vostra institució, per un grup mínim de participants.

  Llegir més →

 • Atenció a l'usuari amb discapacitat i diversitat funcional

  Publicat el 31/07/2017 - 11:34 Per UCF |

  accessibilitatUCF en col·laboració amb l’Escola Universitària d’Infermeria i Teràpia Ocupacional de Terrassa (EUIT – grup CST) com a experts, presentem aquesta oferta formativa per tal de formar els professionals de Gestió al Pacient i Atenció al ciutadà, apoderant-los per tal que puguin ajudar les persones amb discapacitat i diversitat funcional a exercir plenament el seu dret a l’accés als centres assistencials, a la informació i a la participació social. 

  Per a més informació pots consultar el següent fullet:

  Llegir més →

 • Programa formatiu: atenció infermera a l'infant (2a edició)

  Publicat el 13/07/2017 - 11:45 Per UCF |

  Amb la finalitat de facilitar a les infermeres les eines i competències necessàries per fer un abordatge autònom dirigit a la població infantil, que inclou la promoció, la prevenció, les cures i la detecció precoç de possibles alteracions de salut, UCF ofereix la 2a edició del programa formatiu d'Atenció infermera a l'infant

  El curs es desenvoluparà en 4 sessions presencials en les que es combinaran l’exposició teòrica amb el treball de casos pràctics i rol plays que facilitaran la comprensió i l’aprenentatge. A més, i de forma opcional, el curs es podrà complementar amb una jornada de pràctiques en el servei de pediatria de l’EAP Can Bou.

  Per a més informació pots consultar el fulletó complet:

  Llegir més →

 • Nova jornada #Enredadosensalut a l'Hospital de Sant Rafael.

  Publicat el 03/07/2017 - 14:23 Per UCF |

  El passat divendres 30 de juny es va celebrar una nova jornada #Enredadosensalut molt enriquidora a la sala d'actes de l'Hospital de Sant Rafael.

  La cap de RR.HH. del mateix, Elena Sánchez, va presentar la seva experiència en formació sobre valors al personal de l'hospital.

  Llegir més →
 • Formació subvencionadaDes d'UCF presentem 4 nous programes formatius 100% subvencionats pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya:

  Atenció centrada en la persona

  Infeccions nosocomials

  Atenció al pacient politraumàtic per a infermeria

  Cures bàsiques per al pacient

   

  Llegir més →
 • Les organitzacions del segle XXI caminen cap a un model diferent al tradicional. Els reptes actuals requereixen respostes més creatives i adaptatives i, alhora, més ètiques i sostenibles. Per tant, si volem organitzacions ètiques i emocionalment ecològiques (OEE), cal que les persones i els líders que les conformen també ho siguin.

  Per això presentem el programa que forma professionals competents per dissenyar i promoure les Bones pràctiques Ètiques i Emocionalment Ecològiques a les organitzacions.

  Aquest ha estat creat conjuntament per UCF, la Fundació Àmbit Ecologia Emocional i la Càtedra Ethos de la Universitat Ramon Llull.

  Llegir més →

 • Benvinguts a la nova Oferta Subvencionada 2017

  Publicat el 20/04/2017 - 13:47 Per UCF |

 • UCF obté un premi a millor comunicació al congrés de SEDISA.

  Publicat el 05/04/2017 - 14:11 Per UCF |

  El Palau de Congressos i Exposicions de Sevilla va acollir els passats dies 29, 30 i 31 de març el 20è Congrés Nacional d’Hospitals i Gestió Sanitària, una de les trobades més importants del sector sanitari a Espanya on es van donar cita més de 2 500 directius, gerents, experts i professionals tant del sector públic com privat.

  En aquest marc, la comunicació d'Unió Consorci i Formació realitzada en l'àmbit de la "Professionalització de la Funció Directiva" va ser una de les 10 premiades entre les prop de 1 000 comunicacions i pòsters presentats.

  Llegir més →
 • Un taller formatiu de cloenda i la realització d’un examen final han posat punt i final a l’Acreditació universitària de monitors i gerents d’assaigs clínics a la Biblioteca Mèdica Nacional de La Habana.

  Unió Consorci i Formació ha donat suport pedagògic, acadèmic i formatiu al desenvolupament d'aquest programa, gestionat conjuntament amb CSC i la FUB UManresa sota l'encàrrec de l’Organització Panamericana de la Salut (OPS) i la Organització Mundial de la Salut (OMS).

  Llegir més →

 • Curs bàsic en gestió clínica

  Publicat el 16/02/2017 - 18:15 Per UCF |

  Orientat a la creació de comissions de millora de la pràctica clínica

  Us presentem aquest curs orientat a facilitar els coneixements necessaris sobre gestió clínica per poder participar en una comissió de millora de la pràctica clínica.

  Amb una durada de 6 setmanes*, consta d'una sessió presencial de presentació, la realització de 3 mòduls online i un workshop presencial en acabar.

  Per a més informació pots consultar el següent fulletó:

  Llegir més →

Pàgines