Actualitat UCF

 • Conferenciants: Sra. Maria Mercè Conangla i Sr. Xavier Guix

  Día i hora: 21 de setembre de 2017, de 16h a 17:30h.

  Preu: Gratuït

  Lloc: Unió Consorci Formació, c/Esteve Terrades, 30. Edifici Tramuntana, baixos

  >> Inscripcions <<

  Llegir més →

 • Masterclass: Com ser un bon facilitador?

  Publicat el 07/09/2017 - 17:41 Per UCF |

  A les organitzacions és precís crear una cultura de treball centrada en una metodologia i eines de co-creació, en la qual s'esbiaixin els prejudicis i es practiqui una experimentació sistemàtica.

  La proposta d’UCF i Coperfield davant aquesta necessitat és la formació de facilitadors preparats per dissenyar, crear i mantenir entorns de confiança en els quals practicar aquest tipus de treball en grup.

   

  Llegir més →

 • Masterclass en comunicació de proximitat

  Publicat el 07/09/2017 - 17:41 Per UCF |

  La comunicació efectiva és un ingredient imprescindible del treball en equip.

  És necessària per compartir informació, per ser un bon líder, per coordinar treballs, per solucionar conflictes, per explorar en grup alternatives creatives, etc.

  Per això, UCF i Coperfield us oferim aquesta formació que té l'objectiu no només de fer arribar els nostres missatges, sinó saber crear i mantenir amb els nostres interlocutors un espai de comunicació compartit sobre el qual treballar i construir en comú.

  Llegir més →

 • Des d’UCF us presentem una oferta formativa de forma conjunta amb la Càtedra de Cures Pal·liatives UVic-UCC/ICO i la Càtedra de Bioètica Fundació Grifols sobre atenció a persones amb malalties avançades i final de vida i les seves famílies.

  Es tracta d’una sèrie de formacions concebudes, amb metodologia pràctica i participativa, per tal de facilitar eines pel desenvolupament de propostes assistencials d’excel·lència a persones en situació de malaltia crònica avançada i final de vida. 

  L'objectiu d’aquestes formacions és millorar actituds, habilitats i coneixements dels professionals que treballen dia a dia amb les persones amb malalties cròniques avançades i les seves famílies. 

  Llegir més →
 • Als centres sanitaris i sociosanitaris, les normatives comunitàries i estatals afegides a la manifestació de la necessitat formativa ens condueixen a ampliar el ventall d’activitats preventives i a ser més exigents en el seu compliment.

  En aquest curs es proporcionen els coneixements i les eines necessàries per a que les persones implicades directament en la prevenció de riscos en el treball, ja sigui des d’àrees administratives, assistencials o tècniques, puguin assumir el rol que els hi pertoca, estiguin capacitats per col·laborar amb els especialistes en prevenció i adoptin una actitud positiva davant dels problemes, individuals o col·lectius, que es presentin en els respectius centres sanitaris.

  Llegir més →
 • El càncer és una malaltia amb conseqüències importants a nivell psicosocial. Davant de les diverses situacions amb que es troba el malalt i la seva família és important quetot l’equip sanitari tingui habilitats per a reconèixer i manejar les emocions que es generen en el pacient. 

  Amb aquest programa formatiu coneixerem i aprendrem unes estratègies bàsiques que poden ajudar a millorar les diverses situacions que es donen en la pràctica hospitalària. Es combinaran l’exposició teòrica amb el treball de casos pràctics i rol plays que facilitaran la comprensió i l’aprenentatge.

  Llegir més →

 • Programació formativa online per l'últim trimestre de 2017

  Publicat el 02/08/2017 - 14:13 Per UCF |

  Des d'UCF us presentem l’oferta formativa online per a l'últim trimestre de 2017. Més de 30 cursos dirigits als diferents professionals dels centres de salut i atenció social.

  Els nostres cursos s'ofereixen: 

  a) En obert: us proposem una llista de cursos amb un calendari amb dates tancades als que us podeu inscriure de forma individual.

  b) Corporatius: els mateixos cursos que podeu fer en obert els podeu demanar per a impartir específicament per a la vostra institució, per un grup mínim de participants.

  Llegir més →

 • Atenció a l'usuari amb discapacitat i diversitat funcional

  Publicat el 31/07/2017 - 11:34 Per UCF |

  accessibilitatUCF en col·laboració amb l’Escola Universitària d’Infermeria i Teràpia Ocupacional de Terrassa (EUIT – grup CST) com a experts, presentem aquesta oferta formativa per tal de formar els professionals de Gestió al Pacient i Atenció al ciutadà, apoderant-los per tal que puguin ajudar les persones amb discapacitat i diversitat funcional a exercir plenament el seu dret a l’accés als centres assistencials, a la informació i a la participació social. 

  Per a més informació pots consultar el següent fullet:

  Llegir més →

 • Programa formatiu: atenció infermera a l'infant (2a edició)

  Publicat el 13/07/2017 - 11:45 Per UCF |

  Amb la finalitat de facilitar a les infermeres les eines i competències necessàries per fer un abordatge autònom dirigit a la població infantil, que inclou la promoció, la prevenció, les cures i la detecció precoç de possibles alteracions de salut, UCF ofereix la 2a edició del programa formatiu d'Atenció infermera a l'infant

  El curs es desenvoluparà en 4 sessions presencials en les que es combinaran l’exposició teòrica amb el treball de casos pràctics i rol plays que facilitaran la comprensió i l’aprenentatge. A més, i de forma opcional, el curs es podrà complementar amb una jornada de pràctiques en el servei de pediatria de l’EAP Can Bou.

  Per a més informació pots consultar el fulletó complet:

  Llegir més →

 • Nova jornada #Enredadosensalut a l'Hospital de Sant Rafael.

  Publicat el 03/07/2017 - 14:23 Per UCF |

  El passat divendres 30 de juny es va celebrar una nova jornada #Enredadosensalut molt enriquidora a la sala d'actes de l'Hospital de Sant Rafael.

  La cap de RR.HH. del mateix, Elena Sánchez, va presentar la seva experiència en formació sobre valors al personal de l'hospital.

  Llegir més →

Pàgines