Actualitat UCF

 • Benvinguts al nou Contracte Programa Sectorial 2018

  Publicat el 11/04/2018 - 16:02 Per UCF |

  Des d'UCF presentem 7 nous programes formatius 100% subvencionats pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya:

  Atenció centrada en la persona

  - Infeccions nosocomials

  Curs bàsic de prevenció de riscos laborals en entitats sanitàries i socials

  El PIAI com a eix de l'atenció centrada en la persona

  - Experiència del pacient

  Gestió administrativa sanitària

  Infermeria i farmacologia bàsica

  Es disposa de places limitades per cadascun dels cursos mencionats. Aquestes places són 100% subvencionades pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya. Per formalitzar les inscripcions caldrà, més enllà d’enviar un correu electrònic indicant el nombre de places sol·licitades, formalitzar els impresos corresponents, que seran requisit imprescindible, i que s’hauran de disposar amb antelació a l’inici del programa.

  Aquí pots veure la programació completa:  Oferta Subvencionada 2018

  Llegir més →

 • Cursos sobre la Nova llei de contractació pública

  Publicat el 09/04/2018 - 17:01 Per UCF |

  El passat 9 de novembre es va publicar al BOE la nova Llei 9/2017, de 8 de novembre, de contractes del sector públic (LCSP). Aquesta Llei arriba després d’una llarga tramitació parlamentària i d’haver superat amb escreix el termini de transposició del tercer paquet de directives comunitàries en matèria de contractació pública finalitzat el 18 d’abril de 2016.

  Aquest paquet formatiu té la finalitat d’oferir un espai d’actualització i coneixement de què és el que introdueix la nova LCSP i tractar amb profunditat quines són les novetats més destacades que aporta. Aquests són els dos itineraris que presentem:

   Preparació de l’expedient i execució del contracte.

   Aplicació pràctica de la Llei 9/2017 de contractes del sector Públic.

  Llegir més →

 • L'àrea de formació i desenvolupament del talent ha adquirit un nivell cada vegada més estratègic en les organitzacions. Per això es fa necessari impulsar propostes més integrals i integradores, personalitzades i competencials, creatives i innovadores, que potenciïn el compromís dels professionals en la seva activitat contínua d'aprendre, desenvolupar-se i millorar, i a més afavoreixin la transferència i l'impacte dels aprenentatges en la millora de l'excel·lència i de la competitivitat de les organitzacions.

  Formació i desenvolupament del talent. Una experiència innovadora en organitzacions de salut” recull l'experiència global desenvolupada durant els últims set anys en el treball continu amb empreses i organitzacions del àmbit sanitari, sociosanitari i social.

   

  Està especialment dirigit a responsables de formació, desenvolupament i recursos humans i als formadors, consultors i docents de tot tipus d'organitzacions i sectors.

  Si desitja rebre més informació o sol·licitar la compra del llibre, pot accedir a l'enllaç següent: Edicions FUB

  Llegir més →
 • Jornada SMART LEARNING, SMART HEALTH.

  Publicat el 27/03/2018 - 19:08 Per UCF |

  En el marc del Pre-Congrés Estatal de Simulació de la Societat Espanyola de Simulació Clínica i Seguretat del Pacient 2018 (SESSEP), Unió Consorci Formació conjuntament amb la Fundació Universitària del Bages (campus Manresa UVic-UCC), organitzen aquesta jornada per a docents i responsables de formació i desenvolupament de les organitzacions de salut i social, per descobrir com els facilitadors tecnològics transformaran la formació continua del sector.

  DATA: Dijous 12 d'abril de 2018

  LLOC: Sala d’Actes de la Fundació Universitària del Bages.

   Consulta el programa complet              Inscripció gratuïta

  Llegir més →

 • Noves edicions 2018 del curs sobre Planificació de Decisions Anticipades

  Des d'avui 27 de març i fins el 26 d'abril comença una nova edició d'aquest curs online gratuït de 10 hores. Es tracta d'una formació acreditada conjunta amb el Departament de Salut que té com a objectiu general sensibilitzar els professionals de la importància de la PDA i comprendre-la com a part del procés assistencial, especialment amb persones que presenten malalties cròniques avançades complexes. És una formació gratuïta dirigida tant a treballadors socials com a metges d'Atenció Primària o especialitats, o infermeria.

   PDA per a treballadors socials

   PDA per a metges d'AP o especialitats, o infermeria

  Llegir més →

 • Oferta formativa online 1er semestre de 2018

  Publicat el 27/03/2018 - 15:27 Per UCF |

  Formació online adaptada a totes les necessitats.

  Aquí tens les dues possiblitats que t'oferim:

   CURSOS PROGRAMATS. Oberts a particulars o corporatius. 

   CURSOS D'ACCÉS OBERT. Quan vulguis o ho necessitis.

   

  Llegir més →

 • Edició en obert dels cursos online avançats en QiSP

  Publicat el 20/02/2018 - 17:31 Per UCF |

  Cursos online avançats en qualitat i seguretat de pacients en els diferents àmbits assistencials.

  FORMACIÓ ACREDITADA. Edició en obert del 27 de febrer al 20 de març

  Com a continuïtat a la formació impulsada en Qualitat i Seguretat dels Pacients l’any 2015 (en la que van participar més de 37.000 professionals del conjunt del sector), oferim ara aquesta edició en obert dels Cursos avançats en Qualitat i Seguretat dels Pacients, per incidir en les pràctiques segures en cadascun dels diferents àmbits assistencials.

  Els interessats es poden inscriure de forma individual, encara que també cal dir que, a partir de 15 participants, oferim els mateixos cursos en format corporatiu, per a impartir específicament per a la vostra institució.

   Edició en obert dels cursos online avançats en QiSP

  Llegir més →

 • Codis d'activació

  Publicat el 20/02/2018 - 17:27 Per UCF |

  Processos d'identificació i d'activació. Formació especialitzada per a les pràctiques segures en cadascún dels codis definits en el Pla Salut 2016-2020.

  La definició dels diferents codis IAM, Ictus, PTT, Sèpsia i Suïcidi cerca l’estandardització de l’atenció d'aquestes patologies urgents, amb l’objectiu d’assolir la major eficiència amb els recursos disponibles del territori.

  Formació dirigida a professionals assistencials de les organitzacions sanitàries dels Serveis d’Urgències / Atenció Primària / SEM / altres equips de primera actuació: facultatius i personal d’infermeria.

   Codis d'activació

   

  Llegir més →

 • Ecologia Emocional® en el sector sociosanitari

  Publicat el 20/02/2018 - 17:13 Per UCF |

  Resulta fonamental el treball i el suport a la millora i al creixement dels professionals de la salut, reforçant les seves capacitats per gestionar les emocions caòtiques que els connecten amb el dolor i que poden ser fonts de desequilibri i estrès si no són canalitzades adaptativament. Es tracta que estiguin en les millors condicions per oferir una atenció excel·lent a les persones que es troben en un difícil paisatge emocional.

  L’acció formativa es distribueix en 3 mòduls que contenen dues sessions presencials de 9 a 14 hores (10 hores de duració) i una part e-learning a continuació de la part presencial (5 hores de duració).

   Ecologia Emocional® en el sector sociosanitari

   

  Llegir més →

 • 1a edició 2018.

  La promoció del model d’atenció centrat en la persona genera reflexió i debat en la pràctica quotidiana dels centres residencials i sociosanitaris i per tant, cal sensibilitzar i formar als professionals del sector, en totes aquelles situacions relatives a l’àmbit de l’ètica en l’organització per garantir el respecte, el benestar i la dignitat dels usuaris.

  Formació dirigida a professionals de totes les categories (metges, infermers, treballadors socials, auxiliars d’infermeria, gerocultors) de centres sociosanitaris i residències assistides.

   Introducció a l'ètica aplicada en intervenció social i sanitària 2018

  Llegir més →

Pàgines