Actualitat UCF

 • Nova edició Gestió Clínica

  Publicat el 16/11/2017 - 17:40 Per UCF |

  9a Edició del curs online sobre la gestió clínica moderna: des de la comprensió de les seves bases fins al maneig dels seus instruments fonamentals.

  El Dr. Varela dirigeix i imparteix aquest curs de 100 hores per a metges, infermeres i altres professionals sanitaris interessats a liderar i gestionar processos i recursos assistencials.

  Els participants que superin el curs obtindran un Diploma en Gestió Clínica: bases, avenços, reptes del Centre Internacional de Formació Continua del campus UManresa (UVic-UCC).

  El curs s'inicia el 16 de gener de 2018 i acaba el 6 de juny 2018. T'interessa? Inscriu-te aquí.

  Llegir més →

 • UPDATE en salut mental

  Publicat el 14/11/2017 - 17:26 Per UCF |

  L’atenció de les persones amb problemes de salut mental en entorns assistencials no especialitzats. L'objectiu d'aquest programa formatiu és abordar recomanacions i pràctiques clíniques dirigides a millorar l’atenció al pacient en l’àmbit de salut mental i donar a conèixer estratègies que poden servir perquè aquestes evidències arribin a la pràctica.

  Es tracta de seminaris presencials a càrrec de consultors experts en la matèria, orientats a entrenar i desenvolupar tècniques, recursos i models útils per aplicar a les organitzacions.

  El curs està adreçat especialment a professionals assistencials que han d’atendre a persones amb problemes de salut mental: primària, hospitalització, serveis socials. 

   Update en Salut Mental

  Llegir més →

 • UPDATE en farmacologia

  Publicat el 07/11/2017 - 17:32 Per UCF |

  Programa d’actualització en terapèuticaPautes per a l’ús saludable dels medicaments. Eines per a la selecció i prescripció raonada de medicaments en la pràctica clínica.

  UCF conjuntament amb la Fundació Institut Català de Farmacologia (FICF), impulsen per al proper any 2018 un cicle de tallers formatius online per donar resposta a l’actualització dels professionals en els àmbits farmacològics de problemes de salut que són prevalents o requereixen especial atenció.

  L’acció formativa, principalment adreçada a metges prescriptors, pretén oferir al professional sanitari eines i pautes per identificar quins fàrmacs cal incorporar a la pràctica clínica, tenint en compte criteris d’eficàcia, seguretat, conveniència i cost.

   Update Farmacologia 2018

  Si tens cap dubte o vols més informació, contacta amb Ricard Llort: rllort@ucf.cat // Tel. 93.259.43.86

  Llegir més →

 • Curs Projectes d'Innovació i Tecnologia al Sistema de Salut

  Publicat el 02/11/2017 - 17:29 Per UCF |

  Es tracta d’un curs per a la creació d’un projecte d’innovació, que està dirigit a equips de professionals que volen desenvolupar un projecte d’innovació i els facilita els coneixements i competències que necessiten, alhora que desenvolupen el projecte. 

  Proporciona: Formació i acompanyament per a equips professionals que volen desenvolupar un projecte d’innovació.

  S'adreça a: Especialment a metges, infermeres i altres professionals de la salut que vulguin participar en projectes d’innovació.

   

  Llegir més →

 • Dades d'interès

  Durada: 24 hores

  Modalitat: Presencial

  Lloc: Unió Consorci Formació, c/ Esteve Terrades, 30. Edifici Tramuntana, baixos

  Preu: 100% subvencionat

  Calendari d’impartició: 29 i 30 de novembre de 9 a 14 hores, 1 de desembre de 9:30 a 13:30 hores, 4 i 5 de desembre de 9 a 14 hores.

  Llegir més →

 • Conferenciants: Sra. Maria Mercè Conangla i Sr. Xavier Guix

  Día i hora: 21 de setembre de 2017, de 16h a 17:30h.

  Preu: Gratuït

  Lloc: Unió Consorci Formació, c/Esteve Terrades, 30. Edifici Tramuntana, baixos

  >> Inscripcions <<

  Llegir més →

 • Masterclass: Com ser un bon facilitador?

  Publicat el 07/09/2017 - 17:41 Per UCF |

  A les organitzacions és precís crear una cultura de treball centrada en una metodologia i eines de co-creació, en la qual s'esbiaixin els prejudicis i es practiqui una experimentació sistemàtica.

  La proposta d’UCF i Coperfield davant aquesta necessitat és la formació de facilitadors preparats per dissenyar, crear i mantenir entorns de confiança en els quals practicar aquest tipus de treball en grup.

   

  Llegir més →

 • Masterclass en comunicació de proximitat

  Publicat el 07/09/2017 - 17:41 Per UCF |

  La comunicació efectiva és un ingredient imprescindible del treball en equip.

  És necessària per compartir informació, per ser un bon líder, per coordinar treballs, per solucionar conflictes, per explorar en grup alternatives creatives, etc.

  Per això, UCF i Coperfield us oferim aquesta formació que té l'objectiu no només de fer arribar els nostres missatges, sinó saber crear i mantenir amb els nostres interlocutors un espai de comunicació compartit sobre el qual treballar i construir en comú.

  Llegir més →

 • Des d’UCF us presentem una oferta formativa de forma conjunta amb la Càtedra de Cures Pal·liatives UVic-UCC/ICO i la Càtedra de Bioètica Fundació Grifols sobre atenció a persones amb malalties avançades i final de vida i les seves famílies.

  Es tracta d’una sèrie de formacions concebudes, amb metodologia pràctica i participativa, per tal de facilitar eines pel desenvolupament de propostes assistencials d’excel·lència a persones en situació de malaltia crònica avançada i final de vida. 

  L'objectiu d’aquestes formacions és millorar actituds, habilitats i coneixements dels professionals que treballen dia a dia amb les persones amb malalties cròniques avançades i les seves famílies. 

  Llegir més →
 • Als centres sanitaris i sociosanitaris, les normatives comunitàries i estatals afegides a la manifestació de la necessitat formativa ens condueixen a ampliar el ventall d’activitats preventives i a ser més exigents en el seu compliment.

  En aquest curs es proporcionen els coneixements i les eines necessàries per a que les persones implicades directament en la prevenció de riscos en el treball, ja sigui des d’àrees administratives, assistencials o tècniques, puguin assumir el rol que els hi pertoca, estiguin capacitats per col·laborar amb els especialistes en prevenció i adoptin una actitud positiva davant dels problemes, individuals o col·lectius, que es presentin en els respectius centres sanitaris.

  Llegir més →

Pàgines