UCF obté un premi a millor comunicació al congrés de SEDISA.

El Palau de Congressos i Exposicions de Sevilla va acollir els passats dies 29, 30 i 31 de març el 20è Congrés Nacional d’Hospitals i Gestió Sanitària, una de les trobades més importants del sector sanitari a Espanya on es van donar cita més de 2 500 directius, gerents, experts i professionals tant del sector públic com privat.

En aquest marc, la comunicació d'Unió Consorci i Formació realitzada en l'àmbit de la "Professionalització de la Funció Directiva" va ser una de les 10 premiades entre les prop de 1 000 comunicacions i pòsters presentats.

El Congrés, promogut per la Societat Espanyola de Directius de la Salut (SEDISA) i la Societat Espanyola de Directius d'Infermeria (ANDE), es va convertir en un espai idoni per debatre entorn a la gestió del sistema sanitari i sobre com millorar l’experiència del pacient abans, durant i després del seu contacte amb els serveis sanitaris.

És per això que un reconeixement com aquest reforça i impulsa la nostra tasca, no només en l'àmbit dels itineraris de desenvolupament directiu, sinó també com a institució de referència en formació i desenvolupament per a les empreses i els professionals del sector de salut i social.