///Èxit de la 1a Edició del Repte “SABIES QUE…?”

Èxit de la 1a Edició del Repte “SABIES QUE…?”

Èxit de la 1a Edició del Repte

Més de 600 professionals del sector salut a Catalunya han participat.

El repte interactiu en format mobile e-learning sobre bones pràctiques en qualitat i seguretat de pacients proposat per UCF ha tingut una acollida molt bona per part dels centres i professionals participants: “M’ha agradat, ja que a qualsevol hora podia gaudir del repte i això m’ha donat tranquil·litat” o “Crec que la idea de poder fer un curs des del mòbil es innovador i fa que puguis adquirir coneixements durant 5 minuts cada dia, amb la qual cosa el curs se’t fa curt i desitges que no acabi encara”, han estat alguns dels seus comentaris.

Enhorabona a tots i us encoratgem a seguir formant-vos en seguretat de pacients amb els nostres cursos avançats!

2019-12-22T19:53:26+02:00