///Inauguració dels itineraris formatius al Sagrat Cor de Martorell

Inauguració dels itineraris formatius al Sagrat Cor de Martorell

Inauguració dels itineraris formatius al Sagrat Cor de Martorell

Dels perfils professionals d’administratius i infermeria 

Els passats 12 i 13 de març l’Hospital Sagrat Cor de Martorell, amb l’assessorament d’UCF, va posar en marxa itineraris formatius per perfils professionals per tal de potencial el desenvolupament dels seus professionals. En una primera fase s’inicia l’itinerari amb dos col·lectiu concrets: administratius i infermeria, per tal d’anar implementant properament la resta de perfils. El disseny dels itineraris s’ha construït de forma participativa entre la direcció del centre, comandaments, i professionals dels col·lectius concrets.

2019-12-22T19:52:46+02:00