///VII Jornada d’Innovació en AP organitzada per CSC i la Unió

VII Jornada d’Innovació en AP organitzada per CSC i la Unió

Jornada innovació AP

Reptes i oportunitats de l’atenció domiciliària.

El 15 de març de 2018, prop de 200 professionals van assistir a la VII Jornada d’Innovació en Atenció Primària organitzada pel Consorci de Salut i Social de Catalunya (CSC) i la Unió Catalana d’Hospitals (UCH) centrada en l’atenció domiciliària i la proximitat al pacient. A més d’incidir en la necessitat d’innovar per poder donar una millor atenció centrada en la persona, també es va entregar el premi al millor pòster i dos premis a les millors comunicacions relacionades amb experiències o projectes en atenció domiciliària, tant en procés de desenvolupament com amb resultats contrastats.

2019-12-22T19:52:29+02:00