//Formació i desenvolupament del talent. Una experiència innovadora en organitzacions de salut

Formació i desenvolupament del talent. Una experiència innovadora en organitzacions de salut

L’àrea de formació i desenvolupament del talent ha adquirit un nivell cada vegada més estratègic en les organitzacions. Per això es fa necessari impulsar propostes més integrals i integradores, personalitzades i competencials, creatives i innovadores, que potenciïn el compromís dels professionals en la seva activitat contínua d’aprendre, desenvolupar-se i millorar, i a més afavoreixin la transferència i l’impacte dels aprenentatges en la millora de l’excel·lència i de la competitivitat de les organitzacions.

Formació i desenvolupament del talent. Una experiència innovadora en organitzacions de salut” recull l’experiència global desenvolupada durant els últims set anys en el treball continu amb empreses i organitzacions del àmbit sanitari, sociosanitari i social.

Està especialment dirigit a responsables de formació, desenvolupament i recursos humans i als formadors, consultors i docents de tot tipus d’organitzacions i sectors.

Si desitja rebre més informació o sol·licitar la compra del llibre, pot accedir a l’enllaç següent: Edicions FUB

2020-06-04T09:00:05+02:00