///UCF a Expoelearning 2019: Smart e-Learning en Salud

UCF a Expoelearning 2019: Smart e-Learning en Salud

El passat dijous 28 de març Unió Consorci Formació va participar a XVIII Congreso Internacional EXPOELEARNING. En aquest context, el nostre gerent, Òscar Dalmau, va explicar algunes de les línies sobre les que ens fonamentem a l’hora de dissenyar i crear accions formatives immersives i de major impacte pels nostres usuaris en base als models de creativitat de Walt Disney. Aquesta petita espurna que des de la factoria Disney implementen amb storytelling, les histories i la narrativa, és el que UCF intenta implementar sempre adaptant-se al sector de salut i social.

Taula_rodona_expoelearning_2019

En el marc del congrés UCF va ser convidada a organitzar la Jornada  “Smart e-Learning en Salud” un espai on compartir experiències i aprenentatges amb professionals dels departaments de formació d’organitzacions públiques, privades i associacions de l’àmbit de la salut. En aquest marc és va convidar a experts i expertes en el sector salut de tot l’estat a participar en aquestes dues taules rodones:

2019-12-22T19:51:58+02:00