///Unió Consorci Formació i l’Institut de Formació Mèdica i Lideratge signen un acord per desenvolupar projectes conjunts

Unió Consorci Formació i l’Institut de Formació Mèdica i Lideratge signen un acord per desenvolupar projectes conjunts

Unió Consorci Formació i l’Institut de Formació Mèdica i Lideratge (IFML) han signat un acord de col·laboració per promoure el desenvolupament conjunt de projectes de formació per a professionals del sector de la salut.

L’objectiu de les dues organitzacions és Impulsar una formació continua que sigui innovadora i transformadora per a les organitzacions de salut i social i aquest és el punt de partida per idear projectes significatius que volen contribuir a afavorir l’excel·lència dels professionals del sector sociosanitari mitjançant una oferta professionalitzadora de caràcter transversal que vol apostar per la innovació i l’ús de les noves tecnologies.

Amb aquesta voluntat mútua encetem una nova etapa il·lusionant que, amb vocació internacional, vol aportar més valor afegit a la formació continua dels professionals mitjançant l’aplicació de noves metodologies d’aprenentatge que fomentin l’interactivitat i el treball col·laboratiu.

En el marc del proper curs acadèmic, UCF col·laborarà amb l’IFML en la posada en marxa de diverses accions formatives centrades en la salut digital, la innovació, el disseny de processos d’atenció o l’aplicació de la impressió 3D en l’àmbit de la medicina entre d’altres.

2019-12-22T19:50:44+02:00