///Jornada “Liderar la propera dècada. Món digital i persona”

Jornada “Liderar la propera dècada. Món digital i persona”

UCF, juntament amb l’Escola d’Administració Pública de Catalunya i la Fundació Factor Humà, va organitzar el passat 4 de juliol una trobada per a directius/ves on es va compartir i fer prospectiva d’idees des de diferents àmbits (Administració, Salut i Empresa) posant el focus en les decisions i accions que caldrà prendre per liderar la propera dècada.

Els temes tractats van girar en torn a 4 eixos: les persones com a centre del canvi cultural de les organitzacions; el canvi social derivat de la digitalització; la rellevància de definir la orientació estratègica de les organitzacions per canviar els models de funcionament; i com valorar els canvis tecnològics des de criteris ètics.

La jornada va ser una oportunitat per compartir idees i coneixements de manera real i autèntica amb l’objectiu d’encarar el repte de la digitalització i la gestió de les persones en la propera dècada.

Material de la jornada

|Vídeo| Obertura institucional a càrrec de Xavier Gatius, secretari general del Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública i director en funcions de l’EAPC. Anna Fornés, directora de la Fundació Factor Humà i Dra. Roser Fernàndez, presidenta del Consell d’Administració d’Unió Consorci Formació. “Els reptes en la gestió de persones: la necessitat d’un nou enfocament”” a càrrec de Juliana Vilert, presidenta de la Fundació Factor Humà i directora d’Organització i Persones de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya.

|Vídeo| “Els reptes en la gestió de persones: la necessitat d’un nou enfocament” a càrrec de Juliana Vilert, presidenta de la Fundació Factor Humà i directora d’Organització i Persones de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya.

|Vídeo| “Els reptes de la transformació digital en el SXXI” a càrrec del Dr. Francesc Garcia Cuyàs, adjunt a la Direcció Mèdica de l’Hospital Sant Joan de Déu.

|Vídeo| “Liderant el meu client intern … Claus per l’engagement i la fidelització” a càrrec de Susana Prado, directora a Catalunya d’Informàtica d’El Corte Inglés.

|Vídeo| “Quina ètica i quina ciutadania per a l’era digital?” a càrrec de Begoña Roman, doctora en Filosofia de la Universitat de Barcelona.

2019-12-22T19:50:35+02:00