///Rethink the mindset

Rethink the mindset

RETHINK THE MINDSET

Rethink the Mindset és un nou joc que hem desenvolupat des d’Unió Consorci Formació per ajudar a establir-nos reptes de cara al proper 2020. El joc està organitzat en tres caixes:

Pensada específicament per a l’Univers de directius i responsables de les organitzacions de salut i social.

Específica per al “Core” de professionals: metges, infermeres, administratius, tècnics, auxiliars… en definitiva, tots els equips.

Dissenyada per als equips de Formació i desenvolupament professional, els nostres partners dins cada organització.

COM FUNCIONA?

Cada caixa té la mateixa dinàmica de joc. Incorpora 20 hexàgons. Cada hexàgon desenvolupa una idea, una proposta de valor, un potencial repte a desenvolupar per al proper any, centrats específicament al sector salut i social.

Cada idea central de repte, s’envolta d’informació complementària per tal que els equips i les persones, al revisar-los, puguin entendre, comprendre i visualitzar l’oportunitat de desenvolupar-los, per afavorir la millora i l’excel·lència professional.

La idea és que en equips (de directius, de professionals, de docència i formació) acabin definint quins són els seus reptes per aquest proper any. Això, en sí mateix, afavorirà la definició d’objectius compartits, però ajudarà a la tasca de formació i desenvolupament que podrà orientar els plans i programes a ajudar en la seva consecució.

Cada equip i cada organització determina allò que considera que és veritablement d’interès, que s’alinea amb el pla estratègic i la seva proposta de valor cap a la societat.

Més enllà de ser d’utilitat des d’aquesta perspectiva, quan girem els hexagons podem veure una imatge que forma part d’un trencaclosques. Si completem el trencaclosques de cada caixa, podem veure que ajuntant els de les 3 caixes acabem configurant un gran mosaic, on s’integren tots els elements clau de desenvolupament, innovació i transformació futurs al sector.

Smart health, smart cities. Smart talent, smart learning.

Aquest és el nostre repte des d’UCF. Ser d’utilitat a les àrees de formació i desenvolupament del talent de les organitzacions de salut, per a impulsar noves maneres de fer, que esdevinguin més segures, més eficients, amb major valor, cap a les persones ateses i la societat en general.

Are you ready to think different?

Benvinguts i benvingudes al 2020!

Llegir article relacionat
2020-01-10T19:02:10+02:00