///Resolució de la 1a edició dels Premis UCF a la formació continua en salut i social

Resolució de la 1a edició dels Premis UCF a la formació continua en salut i social

Resolució de la 1a edició dels Premis UCF a la formació continua en salut i social

Més de 20 projectes i organitzacions varen presentar el passat mes de gener de 2020 la seva candidatura a la 1a convocatòria dels Premis UCF a la formació continua en salut i social desenvolupada durant l’any 2019.

El jurat ha hagut d’avaluar les propostes en base als criteris de la convocatòria i ha tingut la difícil tasca d’acabar identificant aquell que per a cada categoria considerés reconèixer. Així, i felicitant-vos a totes i tots pels treballs, projectes i iniciatives presentades, finalment les i els projectes premiats són:

  • Categoria “Qualitat i Seguretat de Pacients” – BST Banc de Sang i Teixits, pel projecte INDICACIONS PER A LA TRANSFUSIÓ SEGURA DE SANG I COMPONENTS SANGUINIS

  • Categoria “Lideratge i Desenvolupament Directiu” – ICS Institut Català de la Salut, pel projecte LIDERATGE FEMENÍ.

  • Categoria “Innovació en Formació” – ALTHAIA, pel projecte INNOVACIONS DES DE L’ÀREA FORMACIÓ PER IMPULSAR LA GESTIÓ DEL CONEIXEMENT I L’EXCEL·LÈNCIA DELS PROFESSIONALS

Jornada de benchmarking per a compartir els projectes.

En nom del Consell d’Administració d’UCF i del jurat de la convocatòria volem agrair molt sincerament l’esforç de totes les persones que han fet possibles aquestes inspiradores iniciatives. Cal destacar l’enfocament i el gran valor de totes elles, fins al punt que properament organitzarem una jornada específica de benchmarking per a compartir-les, donat que pensem que això pot ajudar a potenciar l’excel·lència en el desenvolupament, el coneixement i la formació dels professionals del sector.

Us agraïm de nou la vostra participació i us animem a presentar els projectes de l’any 2020 en la propera convocatòria.

2020-02-27T18:27:33+02:00