///Cuida’t per cuidar

Cuida’t per cuidar

En aquest dies d’emergència per l’epidèmia del COVID19 , diferents professionals de centres sanitaris o socials de tot el territori que estan donant una atenció directa, ens fan arribar les seves preocupacions davant la incertesa d’afrontament a aquesta pandèmia, afirmacions com:

Tota aquesta realitat té un nexe comú: la gestió de les emocions. Emocions bàsiques com la por, la tristesa, l’angoixa o la frustració ens posen en alerta psicològicament davant d’aquesta situació desconeguda, amenaçadora i potencialment perillosa que estem vivint.

És en aquest sentit quan es fa més important que mai el principi de “Cuida’t per cuidar”.

En base a aquest principi hem creat aquest espai per a tu, en el qual podràs trobar tècniques i eines concretes, clares i molt senzilles de dur a terme, que t’exigiran poc temps de dedicació i preparació. Pots triar aquelles emocions i els recursos que millor encaixin amb tu tenint en compte que alguns d’ells poden ésser complementaris i et poden ajudar a millorar el teu benestar de manera transversal.

I tu, COM ET SENTS?

Sento ansietat

Em costa desconnectar

Em sento trist/a

Tinc por

Estic esgotat/da

2020-06-08T12:22:05+02:00