///Sessió participativa per videoconferència: “Reforçar el rol de comandament”

Sessió participativa per videoconferència: “Reforçar el rol de comandament”

Introducció

L’experiència dels darrers mesos posen en evidència el valor de comptar amb equips altament professionals i amb comandaments que siguin capaços de gestionar la complexitat i posar les condicions que afavoreixin el compromís de tota l’organització.

Aquesta sessió, vinculada al nou programa formatiu Reconnectar amb lideratge relacional, va dirigida a tots els participants al programa Rol directiu i lideratge relacional i vol recuperar els elements clau que poden refermar el paper dels comandaments, un cop superada la pandèmia del Sars-Covid-19.

La sessió serà altament participativa, amb la intenció que siguin els comandaments el que puguin compartir els principals aprenentatges dels darrers mesos i puguem extreure’n conclusions útils per a l’exercici del càrrec.

Programa

1.- Què hem après de nosaltres mateixos?

  • De la teoria a la pràctica.
  • Com m’he adaptat i aprofitat les meves capacitats en funció del context?
  • Què vull consolidar?

2.- Què hem de fer ara?

  • Quines són les claus per enfortir els equips?
  • Què podem preveure i com preparar-nos?
  • Consolidar els canvis que ens enforteixen

Data i hora de realització

Dimarts 14 de juliol de 2020 de 13 a 14 hores.

Inscripcions

Atenció: Aquesta VídeoConversa està destinada exclusivament a les persones que han realitzat la formació sobre Rol i Lideratge relacional. Per a formalitzar la teva inscripció omple i envia’ns el formulari que trobaràs en aquest enllaç.

Facilitadors

Àngels Paredes

Carles Mendieta

2020-07-01T17:32:40+02:00