//Experiència de vídeo 360º en Violència masclista: “obre els ulls i mira”

Experiència de vídeo 360º en Violència masclista: “obre els ulls i mira”

Dins el marc del projecte de “Millora en la detecció i abordatge de violència masclista en l’entorn salut” que desenvolupem conjuntament amb l’Institut Català de la Salut, a principis d’aquest any 2021, des d’UCF hem estat enregistrant un vídeo immersiu 360º d’un cas clínic.

El vídeo ha de fer viure i fer sentir als professionals de la salut l’experiència d’atenció en un servei d’urgències posant-se en situació de la persona que ha viscut la violència masclista.

Aquest és el primer de diferents projectes en els que des d’UCF impulsarem el desenvolupament de vídeos 360º combinats amb l’ús narratives transmèdia, per afavorir experiències d’aprenentatge immersives que ens permetin com en aquest cas, empatitzar amb els pacients i les persones ateses, i a partir d’elles reflexionar, repensar, redissenyar els processos, les maneres de fer, per mirar de dur a terme una atenció més personalitzada i humana, més eficient, més segura, de major qualitat, de major valor (com s’estableix en el marc del Triple AIM de l’Institute for Healthcare Improvement).

Un cop editat i postproduït, el vídeo estarà obert i disponible lliurement en diferents portals, webs, i xarxes socials, per tal que qualsevol professional pugui accedir al seu ús i l’experiència, a través de l’ús d’un smartphone i una carcasa o ulleres de realitat virtual.  Tant bon punt estigui disponible ho comunicarem i en farem difusió corresponentment.

2021-02-04T11:24:58+02:00