//Conferència “Experiències de formació en Salut”

Conferència “Experiències de formació en Salut”

En el marc de l’aula de formació continuada cap als responsables i tècnics de formació i desenvolupament de la Diputació de Barcelona, van convidar a Òscar Dalmau, gerent d’Unió Consorci Formació, a compartir les experiències de formació corporativa més destacades en aquest darrer any 2020.

En aquest sentit la ponència, enregistrada en un auditori de la Diputació de Barcelona però, emesa en directe a través d’online del propi ordinador, va tenir la oportunitat de compartir experiències i reflexions al voltant de:

1. Lliçons apreses en clau formació i aprenentatge al voltant de Covid-19.

2. Repensar la proposta de valor de les àrees de formació i desenvolupament cap a dins de les organitzacions.

3. Les noves línies de treball per donar resposta a les necessitats de reskilling, upskilling competencial i de transformació organitzacional.

Destacar que en el torn de preguntes, la qüestió plantejada per la Sra. Marta Chiné, tècnica d’elearning de la pròpia Diputació de Barcelona, en el marc de com dissenyar veritablement experiències d’aprenentatge centrades en les persones. Per donar-hi resposta, l’Òscar Dalmau va fer esment a l’ús de metodologies a partir de Design Thinking per co-crear conjuntament amb elles els dissenys instruccionals, d’engagement i d’aprenentatge (Human Centered x Creative Mindset).

2021-02-03T23:01:08+02:00