//5 recomanacions per augmentar el valor de la pràctica clínica

5 recomanacions per augmentar el valor de la pràctica clínica

El Dr. Jordi Varela és el responsable del programa de Gestió Clínica en el qual han participat prop de 1.000 professionals del sector a Catalunya, i que tindrà una propera edició del 13 d’abril al 28 de setembre de 2021.

Recentment ha publicat aquest article que compartim en relació a cinc recomanacions que identifica per augmentar el valor de la pràctica clínica. En referència a la primera d’elles, “Millorar les habilitats de l’entrevista clínica”, des d’Unió Consorci Formació ja estem treballant en el desenvolupament d’una simulació online que permeti l’entrenament d’aquestes habilitats davant diferents tipologies de situacions i de casos, i que a més a més, permeti obtenir un informe personalitzat (decisió a decisió al llarg de la conversa) vinculat a diferents indicadors comunicatius i relacionals (empatia, assertivitat, escolta activa, …) així com de protocols clínics i procediments corresponents (associats al procés d’anamnesis, d’exploració, etc.).

Accedeix a l’article
Consulta el programa complet
Portada gestió clínica
2021-02-18T21:56:28+02:00