//UCF col·labora amb el “Vodafone Innovation Ecosystem”

UCF col·labora amb el “Vodafone Innovation Ecosystem”

Vodafone Innovation Ecosystem és una àrea d’innovació oberta de Vodafone que potencia el desenvolupament de trobades per avaluar l’impacte de la transformació digital en diferents sectors i àmbits de la societat.

Recentment s’ha realitzat el II Workshop d’Universitats i institucions educatives superiors per tal d’identificar les tecnologies que ajudin a superar els reptes definits. En aquest grup de treball també hi participa UCF, a partir de la col·laboració conjunta amb UManresa.

A partir de la relació establerta amb Vodafone Innovation Ecosystem, ambdues institucions estem treballant conjuntament amb la organització d’una trobada d’innovació oberta per parlar dels reptes de la formació continua en el sector salut a nivell Estatal. Aquesta trobada, que serà oberta, convidarem a companyes i companys responsables de formació i desenvolupament d’entitats concertades així com també de l’ICS a participar-hi. Orientativament es faria al mes de maig. Properament us facilitarem més informació.

Llegir més
2021-03-04T12:16:59+02:00