//Inauguració Update Directiu 2021

Inauguració Update Directiu 2021

Més de 200 responsables i directius del sector salut i social participen a la sessió inaugural de l’Update Directiu 2021.

La sessió ha comptat amb la inauguració per part de les Direccions Generals de les dues Patronals, la Sra. Roser Fernandez (La Unió) i el Dr. Jose Augusto Garcia (Consorci de Salut i Social de Catalunya).

Posteriorment hi ha hagut una taula d’experiències en Lideratge:

Finalment el Sr. Xavier Marcet que ha dut a terme una conferència magistral “De la planificació estratègica a l’aprenentatge estratègic” on ha posat en valor la necessitat de desenvolupar el lideratge: créixer fent créixer”. (Descarregar presentació)
Aquesta sessió s’emmarca justament en el programa Update Directiu 2021, on proposem 10 microtrajectòries formatives pensades per a ser útils a comandaments, responsables i persones amb funció directiva, amb aquesta mirada: créixer fent créixer”.
Descarrega el Programa Update Directiu 2021
2021-08-30T10:15:49+02:00