//UCF col·labora en el “TheAllianceLAB” d’UMondragon

UCF col·labora en el “TheAllianceLAB” d’UMondragon

Arrel del llibre “Alianzas Inteligentes para la transformación competitiva de las organizaciones” coordinat per diferents professors i experts de la Universitat de Mondragon, s’ha posat en marxa una iniciativa per impulsar un laboratori per a compartir experiències, entrenar habilitats i afavorir el desplegament d’aliances, com una eina estratègica de les organitzacions per a fer front als reptes i escenaris canviants.

UCF, partner i entitat col·laboradora d’aquesta iniciativa, compartirà aquelles guies, models, i experiències de col·laboració i cooperació estratègica de l’ecosistema social, i empresarial del País Basc, i que puguin ser models per a les àrees de formació però també pel conjunt de les organitzacions de salut i social de Catalunya.

Aquesta col·laboració enforteix la relació amb UMondragon, amb qui també estem parlant conjuntament amb Osakidetza per a l’intercanvi d’experiències docents i formatives, en la formació dels professionals en una nova cultura d’aprenentatge.

Més informació
2021-03-04T12:06:08+02:00