//Actualització del Projecte formatiu sobre violència masclista en l’àmbit de la salut.

Actualització del Projecte formatiu sobre violència masclista en l’àmbit de la salut.

Us presentem el nou mapa interactiu que recull totes les accions dissenyades fins el moment per al projecte formatiu per a la millora de la detecció, prevenció i abordatge de casos de violència masclista en l’àmbit de la salut.

Accediu al microsite i fent clic sobre cada títol podreu descobrir el detall de cada una de les peces creades.

Accedir al microsite

Nova formació gratuïta a partir d’abril

Com afrontar la discriminació LGBTI des de l’entorn sanitari.

En format Mobile (2 h)

El personal de l’entorn sanitari ha de reaccionar davant de situacions de discriminació. Per fer-ho, però, ha de tenir coneixements sobre les persones LGBTI i, sobretot, ha de saber identificar quines situacions poden resultar discriminatòries.

Des d’Unió Consorci Formació i juntament amb l’Institut Català de la Salut i la Direcció General d’Igualtat de la Generalitat de Catalunya, impulsem el curs Com afrontar la discriminació LGBTI des de l’entorn sanitari, gratuït i de 2 hores de durada.

L’objectiu d’aquesta formació és sensibilitzar i donar eines a aquest professionals davant de situacions de discriminació de les persones per raó de la seva orientació sexual, el seu sexe, la seva identitat o el seu model familiar.

Aprofitant les possibilitats que ens proporcionen les aplicacions per a mòbil s’ha dissenyat aquesta activitat formativa de microlearning on, a través de reptes, el participant rep diàriament de 3 a 5 microcontinguts amb un disseny interactiu i un punt de gamificació. Els reptes són una formació dinàmica que es pot realitzar amb el mòbil amb només uns quants minuts de dedicació al dia. El curs, però, també es pot visualitzar en format web si així es prefereix.

2021-03-04T11:25:55+02:00