//Webinar de presentació del programa i de la simulació online

Webinar de presentació del programa i de la simulació online

Innovació de Processos Assistencials amb orientació a resultats

Innovació en Processos Assistencials amb orientació a resultats és un programa online tutoritzat merament pràctic, orientat a entendre, mapar i treballar els processos assistencials i a mesurar l’impacte de la millora mitjançant la plataforma de simulació i, sobretot, orientat a aprendre fent.

El passat dimecres dia 21 d’abril vàrem dur a terme una webinar de presentació del curs per donar a conèixer el seu contingut i l’espai de simulació virtual. Podeu consultar la ponència efectuada amb aquesta finalitat pel coordinador del programa Sr. Toni Campos i també us podeu Descarregar presentació.

Si voleu millorar els vostres processos assistencials i obtenir resultats, si voleu conèixer les innovacions en la ciència dels processos orientats a millorar l’impacte clínic, l’experiència de pacient i la sostenibilitat pensem que aquesta formació portada a terme des de la pràctica us pot ser molt útil.

La 1a edició d’aquest curs s’impartirà entre el 17 de maig i el 16 de juliol de 2021.

Consulta el programa del curs
2021-04-27T08:51:45+02:00