//Onboarding al Viatge de créixer fent créixer

Onboarding al Viatge de créixer fent créixer

El passat dimarts 18 de maig prop de mig centenar de comandaments i responsables assistencials de la Fundació Hospital  i Residència Sant Joan de Déu de Martorell van embarcar en el Programa Rol, Lideratge i Desenvolupament directiu, una experiència d’aprenentatge dissenyada ad hoc per Unió Consorci Formació (UCF) en col·laboració amb la Direcció de l’entitat, que impactarà de manera positiva tant en el col·lectiu de comandaments intermedis i els seus equips com en els pacients i familiars de l’entitat.

En paraules del Dr. Alvarez, Gerent de la Fundació Hospital i Residència el programa permetrà als participants  “créixer personalment, potenciar les habilitats i aptituds, reconèixer les seves actituds, i en definitiva, millorar personalment, divertir-se i d’aquesta manera el model de gestió de les nostres institucions sortirà reforçat. Un model descentralitzat, amb amplis graus d’autonomia personal, basat en el compromís i la responsabilitat individual i compartida”.

El programa està format per vuit etapes que es desenvoluparan entre els mesos de maig i desembre de 2021 en modalitat presencial i amb una metodologia vivencial orientada a la participació i a l’intercanvi de coneixements i experiències entre els participants.

Tanmateix, per tal de reforçar la transferència i l’impacte del programa a l’entitat, els participants elaboraran un projecte de desenvolupament directiu aplicat a la seva realitat professional.

La jornada d’Onboarding va comptar amb la participació de la direcció de la Fundació Hospital i Residència Sant Joan de Déu de Martorell  i d’Unió Consorci Formació (UCF) així com  dels facilitadors Àngels Paredes i Valentí Martinez que van presentar el programa al conjunt de participants.

Des d’UCF agraïm la confiança dipositada per la Fundació Hospital i Residència Sant Joan de Déu de Martorell i desitgem un viatge ple d’aprenentatges, emocions i records memorables a totes i tots els participants.

2021-05-20T17:21:36+02:00