//Professionalitzant la figura dels tutors de residents

Professionalitzant la figura dels tutors de residents

 

La setmana passada van finalitzar les primeres edicions dels programes de capacitació de tutors de residents, dirigides exclusivament a professionals d’hospitals de l’ICS.

Dos grups un de tutors novells i un de tutors experts van realitzar un programa de 24 hores de durada on van poder conèixer diferents eines i estratègies per a planificar i gestionar el programa de formació, així com aprofundir en la part de millora de la comunicació efectiva i centrada en el resident. Van poder posar en pràctica les habilitats adquirides en la sessió de simulació, on a través de casos i amb l’ajuda d’actors en el paper de residents, van resoldre diverses situacions que es van analitzar en el breifing posterior.

Properament UCF oferirà aquesta formació en obert a tothom que estigui interessat, amb la possibilitat d’adaptar-la corporativament per al vostre centre.

2021-06-03T10:48:58+02:00