//El Viatge de créixer fent créixer continua

El Viatge de créixer fent créixer continua

Programa Rol, Lideratge i Desenvolupament directiu

Entre el 25 i el 27 de maig, els prop de cinquanta comandaments i responsables assistencials participants en el Viatge de créixer fent créixer de la Fundació Hospital i Residència Sant Joan de Déu de Martorell, han assolit la primera etapa en la qual han descobert, reflexionat i aprofundit en les diverses dimensions del lideratge gràcies a Management Colors (https://www.managementcolors.com/) una eina concebuda per a potenciar els processos integrals i integrats de desenvolupament competencial i que orienta cap a  l’excel·lència als professionals amb responsabilitats directives.

L’experiència viscuda en aquesta primera etapa  ha estat molt positiva i ens anima a seguir el viatge que els participants van iniciar el passat 18 de maig en una jornada d’onboarding molt especial.

Vols saber com es va dur a terme? Doncs no te’n perdis cap detall, t’ho mostrem en el vídeo adjunt.

Des d’UCF agraïm la confiança dipositada per la Fundació Hospital i Residència Sant Joan de Déu de Martorell i el compromís i la il·lusió del conjunt de comandaments i responsables assistencials de l’entitat.

2021-06-03T12:27:59+02:00