//Formació per als professionals de la salut sobre el desplegament de la Llei de l’Eutanàsia.

Formació per als professionals de la salut sobre el desplegament de la Llei de l’Eutanàsia.

El Departament de Salut, per donar compliment a la disposició addicional 7ª de la Llei ofereix un Curs de sensibilització i conceptes bàsics sobre l’aplicació de la Llei Orgànica 3/2021, de 24 de març, de Regulació de l’Eutanàsia, adreçat a Professionals de la Salut del sector públic, públic concertat i privat, que es difondrà i gestionarà segons el sector on treballi el professional.

Trobareu informació complerta del curs a la web del Departament de salut en aquesta pàgina: Informació sobre l’eutanàsia per als professionals de la salut.

Pel que fa a la impartició per als professionals del sector concertats, des d’UCF, estem preparant 2 edicions del curs amb capacitat de 2.000 places per a cada edició. Aquesta es portarà a terme des del nostre campus virtual. Podeu realitzar des d’avui la inscripció individual de cada professional als formularis que el mateix Departament de salut ha habilitat. Posteriorment ens faran arribar les dades dels inscrits per tal que puguem iniciar la impartició.

Les 2 edicions previstes en aquests moments i l’accés al formulari són els següents:

A continuació us facilitem els enllaços que ens ha facilitat el Departament de Salut on podreu trobar més informació sobre el curs:

2021-06-30T16:38:04+02:00