//Lliurats els Títols del programa FADI: Formació, Aprenentatge, Desenvolupament i Innovació a les Organitzacions de Salut i Social

Lliurats els Títols del programa FADI: Formació, Aprenentatge, Desenvolupament i Innovació a les Organitzacions de Salut i Social

Durant l’any acadèmic 2020-2021 s’ha impulsat des d’UCF un programa de formació sobre Formació, Aprenentatge, Desenvolupament i Innovació a les Organitzacions de Salut i Social.

El programa, acreditat com a títol d’Expert Universitari per UManresa UVic-UCC, ha acompanyat a 70 responsables de formació i desenvolupament de l’Institut Català de la Salut i d’organitzacions del SISCAT, a comprendre el canvi de paradigma en els processos de formació i aprenentatge corporatiu.

Aprofitant l’acte realitzat a l’IDEAL s’han lliurat els títols definitius, que han estat lliurats per la Sra. Roser Fernández, Directora General de La Unió, el Dr. Jose Augusto Garcia, Director General del Consorci de Salut i Social de Catalunya, i el Sr. Xavier Saballs, Director de Persones de l’Institut Català de la Salut.

En aquest sentit els premis lliurats han estat:

2021-07-01T12:05:47+02:00