//Vídeo resum de la Jornada de responsables de Formació i Desenvolupament, i referents d’igualtat i violència masclista.

Vídeo resum de la Jornada de responsables de Formació i Desenvolupament, i referents d’igualtat i violència masclista.

El passat dia 22 de juny va tenir lloc una trobada de referents d’igualtat i de violència masclista, així com també de responsables de formació i desenvolupament d’organitzacions de salut del conjunt del SISCAT, Sistema Sanitari Integral d’Utilització Pública de Catalunya.

A la jornada, en la que van participar més de 150 professionals, es va poder viure i sentir en primera persona a través d’una experiència de realitat immersiva (mira el vídeo), l’atenció en un servei d’urgències, d’un cas de violència masclista.

A continuació, dos grups de treball, van estar treballant en paral·lel: un vinculat a l’àmbit de la violència masclista, i l’altra a l’aprenentatge a les organitzacions de salut i social. Cada grup va participar en debats, col·loquis, exposicions, dinàmiques en equips… que els va permetre compartir experiències, identificar oportunitats i comprometre’s a continuar treballant en els objectius comuns de millora de la detecció, prevenció i abordatge de la violència masclista.

Et presentem un vídeo resum de tota la jornada.

2021-07-13T16:30:31+02:00