//Vídeo sobre Cultura d’Aprenentatge a les Organitzacions

Vídeo sobre Cultura d’Aprenentatge a les Organitzacions

El passat dia 22 de juny va tenir lloc una trobada de responsables de formació i desenvolupament d’organitzacions de salut del conjunt del SISCAT, Sistema Sanitari Integral d’Utilització Pública de Catalunya, en la que van participar més de  8o professionals.

Durant la jornada, en la que es van presentar i compartir projectes i experiències en l’àmbit de la formació i el desenvolupament, es va mantenir una conversa amb el Professor José Luis Alonso, expert en ecosistemes d’aprenentatge de la Universitat de Mondragón.

Pots accedir i veure de manera íntegra a aquesta conversa al voltant de l’impuls d’una nova cultura d’aprenentatge i el desplegament de metodologies participatives i col·laboratives per al conjunt de professionals del sector.

Veuràs que l’exposició es basa en l’explicació d’un mapa (Learning Metamorphosis). Si estàs interessat/da en disposar d’un exemplar d’aquest, no dubtis en contactar-nos. Pots fer-ho a odalmau@ucf.cat i te’l farem arribar un.

2021-07-08T16:07:44+02:00