//En marxa la 1a. edició del Curs de sensibilització i conceptes bàsics sobre l’aplicació de la Llei que regula l’Eutanàsia

En marxa la 1a. edició del Curs de sensibilització i conceptes bàsics sobre l’aplicació de la Llei que regula l’Eutanàsia

Amb l’entrada en vigor de la llei de la Eutanàsia molts professionals s’han interessat per realitzar aquesta primera formació bàsica sobre l’aplicació de la Llei que regula l’Eutanàsia.

En aquesta primera edició s’han inscrit gairebé 500 professionals, considerats pel Departament de salut com a perfils preferents, metges/esses, infermers/es, treballadors/es socials i psicòlegs/es d’entitats vinculades a les patronals sanitàries que representa UCF, La Unió i el Consorci.

Si hi esteu interessats podeu inscriure-us a l’edició 2 prevista del 20 de setembre al 19 d’octubre de 2021, que ja contempla com a perfil preferent al col·lectiu de Farmacèutics (feu clic per accedir al formulari d’inscripció)

Sabem que hi ha molts altres professionals, amb perfils no inclosos fins ara, que estan interessats en realitzar la formació. Comentar-vos que el Departament de Salut contemplarà a principis d’octubre fer edicions específiques per aquests professionals interessats. Us mantindrem informats.

2021-07-14T13:29:41+02:00