//Noves edicions del curs de sensibilització i conceptes bàsics sobre l’aplicació de la Llei que regula l’Eutanàsia

Noves edicions del curs de sensibilització i conceptes bàsics sobre l’aplicació de la Llei que regula l’Eutanàsia

Són ja més de 2.500 professionals els que des del mes de juny s’han inscrit en el curs.

L’edició 2, amb inici a finals de setembre ja està plena, és per això que obrim la inscripció de dues noves edicions, cadascuna amb 1.000 places.

Els professionals, considerats pel Departament de salut com a perfils preferents, metges/esses, infermers/es, treballadors/es socials, psicòlegs/es i Farmacèutics d’entitats vinculades a les patronals sanitàries que representa UCF, La Unió i el Consorci.  Recordeu que els professionals que treballeu a centres de l’ICS heu d’inscriure-us als cursos específics organitzats per l’ICS.

Sabem que hi ha molts altres professionals, amb perfils no inclosos fins ara, que estan interessats en realitzar la formació. Comentar-vos que el Departament de Salut contemplarà a principis d’octubre fer edicions específiques per aquests professionals interessats. Us mantindrem informats.

2021-09-02T17:25:18+02:00