//UCF participa en l’organització de la Jornada: El sector sanitari i sociosanitari en clau FP.

UCF participa en l’organització de la Jornada: El sector sanitari i sociosanitari en clau FP.

El proper dia 22 de setembre es realitzarà al Caixa Fòrum Barcelona, la jornada El sector sanitari i sociosanitari en clau de FP: actius, reptes i el paper de la innovació.

Ha estat organitzada des de la Fundació BCN Formació Professional, la Fundació Dualiza, i amb la col·laboració de Barcelona Activa, la Fundació “la Caixa” i diferents institucions entre les que també està Unió Consorci Formació.

Conjuntament estem elaborant un estudi sobre l’impacte de la transformació i els canvis al sector salut i social en clau cicles formatius de grau mig i grau superior, del que properament es compartiran conclusions i resultats. Dins d’aques estudi s’està duent a terme una enquesta per analitzar i detectar la necessitat de talent i competències professionals d’aquests sector i el sistema de Formació Professional.

JORNADA: EL SECTOR SANITARI I SOCIOSANITARI EN CLAU DE FP: ACTIUS, REPTES I EL PAPER DE LA INNOVACIÓ

  Programa (10:00-11.10H)

 • Inauguració institucional: Fundació Dualiza i Fundació BCN Formació Professional (10:00-10:05H).
 • Conferència inaugural: Dr. José Augusto García, director general del Consorci de Salut i Social de Catalunya i president de la Sociedad Española de Geriatría y Gerontología:“Tendències del sector sanitari-sociosanitari, reptes, oportunitats i el paper de la formació” (10:05-10:30H).
 • Taula rodona: Experiències formatives innovadores. Modera Montse Blanes, directora de l’Institut Bonanova – Parc de Salut Mar  (10:30:11:10H).
  • Sònia Higueruelo Demason, directora de l’Institut Antoni Pus i Argila, i Betlem Pares Cuadras, coordinadora de l’Àrea de Serveis a les Persones i Promoció Econòmica de l’Aj. de Manlleu: Centre de Formació Integral Antoni Pous de Manlleu: treball en xarxa al servei de les persones.
  • Ana Monge Arocena, directora i responsable d’estratègia i innovació, i Amaia Hernández Rueda, referent de reptes de la família de sanitat del centre Tolosako Inmakulada Lanbide Ikastola: el projecte educatiu basat en reptes.
 • Pausa (11:10-11:25H)
 • Taula rodona: Experiències innovadores al sector sanitari i sociosanitari. Modera Òscar Dalmau, gerent Unió Consorci Formació (11:25-12:20H)
  • Bartomeu Ayala, responsable de formació dual de l’Hospital Althaia Xarxa Assistencial de Manresa.
  • Ana Sedano, directora de RRHH de l’Institut Català d’Oncologia.
  • Marco Inzitari, director d’Atenció Integrada i Recerca, Parc Sanitari Pere Virgili.
 • Conclusions: Monica Moso Díez, responsable del Centro de Conocimiento e Innovación de Fundació Dualiza, i Àngel Tarrino Ruiz, responsable de l’Observatori de l’FP de Fundació BCN Formació Professional (12:20-12:25H).
 • Tancament: Fabian Mohedano i Morales, president executiu de l’Agència Pública de Formació i Qualificació Professionals de Catalunya (12:25-12:30H).

Per a confirmar la vostra assistència trobareu el formulari d’inscripció en el següent enllaç: https://bit.ly/3ja8nb4

2021-09-20T17:02:24+02:00