//Iniciem el programa mixt d’orientació i formació professional

Iniciem el programa mixt d’orientació i formació professional

UCF inicia un programa mixt d’orientació i formació professional per a l’ocupació de persones treballadores afectades per un expedient de regulació temporal d’ocupació (ERTO) com a conseqüència de la crisi derivada de la COVID-19. Es tracta d’un programa que promou i subvenciona 100% el Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya.

L’objectiu del projecte és dur a terme processos d’orientació a través d’un acompanyament personalitzat amb personal tècnic especialitzat que permetrà a les persones participants establir el seu propi pla d’acció i concretar objectius professionals i formatius. Es durà a terme mitjançant l’autoconeixement i la identificació de perfils professionals, prioritàriament dels sector salut i social en l’entorn laboral actual.

Les persones ateses disposaran de sessions, tant individuals com grupals, per desenvolupar el seu procés d’orientació, establint el seu punt de partida, analitzant interessos i motivacions i identificant, adquirint i/o millorant les competències claus de la seva ocupació objectiu.

D’altra banda, podran conèixer i accedir a recursos formatius, adquirir eines i canals de recerca de feina, així com estratègies d’afrontament de processos de selecció que facilitin l’accés al mercat laboral.

El projecte estarà actiu fins a finals de setembre de 2022 i les inscripcions es podran realitzar online amb un enllaç disponible, properament, a la pestanya d’orientació de la web d’UCF.

2021-09-22T17:20:56+02:00