//L’Hospital Sagrat Cor de Martorell incorpora la metodologia de la simulació en els itineraris formatius de DUE’s i administratius.

L’Hospital Sagrat Cor de Martorell incorpora la metodologia de la simulació en els itineraris formatius de DUE’s i administratius.

Dins l’itinerari formatiu que l’Hospital Sagrat Cor de Martorell està portant a terme, tant per als professionals administratius com per al col·lectiu d’infermeria, s’incorpora de nou una activitat de simulació per treballar la millora de l’atenció de pacients i els seus familiars per part del col·lectiu assistencial.

Així doncs, mentre diversos actors es posen en la pell de pacients i/o familiars seguint un guió i recreant situacions concretes, professionals d’infermeria i administratius assistencials hauran d’atendre aquests usuaris aplicant coneixements, habilitats i actituds adquirides durant l’itinerari formatiu.

Mentrestant, a la sala del costat, a través d’una pantalla observen la recreació la resta de companys del programa formatiu. Al finalitzar el cas, juntament amb el facilitador de l’activitat, s’obre un espai de reflexió, d’anàlisi i d’avaluació del que ha passat.

Aquesta metodologia experiencial es presenta com una oportunitat de consolidar aprenentatges, en un entorn segur, i fent ús dels errors com a font principal d’aquest aprenentatge.

2021-11-18T18:20:33+02:00