//Noves edicions pel 2022 del curs de sensibilització i conceptes bàsics sobre l’aplicació de la Llei que regula l’Eutanàsia

Noves edicions pel 2022 del curs de sensibilització i conceptes bàsics sobre l’aplicació de la Llei que regula l’Eutanàsia

Durant el segon semestre de 2021 (de juliol de desembre) des d’UCF s’han realitzat un total de 4 edicions del curs de sensibilització i conceptes bàsics sobre l’aplicació de la Llei que regula l’Eutanàsia, amb un total de 4.395 professionals inscrits.

Degut al èxit del curs, obrim 4 noves edicions per 2022 amb l’objectiu de donar a conèixer els aspectes generals de la Llei Orgànica de Regulació de l’Eutanàsia tant des del punt de vista normatiu, com de model de pràctica assistencial i procediment d’aplicació.

Els professionals, considerats pel Departament de salut com a perfils preferents, metges/esses, infermers/es, treballadors/es socials, psicòlegs/es i farmacèutics d’entitats vinculades a les patronals sanitàries que representa UCF, La Unió i el Consorci.

Recordeu que els professionals que formeu part dels centres de l’ICS no us podeu inscriure a aquesta edició, heu d’inscriure-us a les edicions organitzades per l’ICS.

Consulta el programa complet
2021-12-02T16:23:30+02:00