//Obertes inscripcions! Jornada Lideratge en femení al sector sanitari i social

Obertes inscripcions! Jornada Lideratge en femení al sector sanitari i social

Les dones representen el 70% de les persones que treballen al sector salut i social. En canvi, quan posem la mirada en les funcions de responsables, comandaments i persones directives, aquests percentatges s’inverteixen.

El sector salut, igual que ho està tota la societat, es troba immers en un moment de canvis cada vegada més ràpids i profunds, que hauran de suposar una transformació en les organitzacions. Aquests nous paradigmes caldrà que vinguin acompanyats de nous estils de lideratge, amb més participació, inclusió, col·laboració, consens i sensibilitat cap a les diferències.

Per debatre aquesta situació, el proper 18 de gener de 2022 a les 17 hores s’organitza la Jornada Lideratge en femení al sector sanitari i social. Durant l’acte es reflexionarà sobre les causes de la baixa presència femenina en càrrecs decisors, les barreres que ho impedeixen i les vies per obtenir igualtat d’oportunitats.

Aquest espai de reflexió, que tindrà format de videoconferència, està organitzat per la Societat Catalana de Gestió Sanitària, Unió Consorci Formació, el Consorci Sanitari i Social de Catalunya, la Unió Catalana d’Hospitals i l’Institut Català de la Salut.

Per apuntar-vos a la sessió és indispensable emplenar el següent formulari. Una setmana abans de la sessió rebreu l’enllaç per assistir a la videoconferència.

Descarrega el programa
Inscriu-te a la jornada
2021-12-23T13:43:05+02:00