//Desenvolupant els equips des de l’experiència viscuda

Desenvolupant els equips des de l’experiència viscuda

Tres equips amb tres punts de partida diferents, una motxilla per cada equip amb 10 reptes a resoldre de forma autònoma o en col·laboració i un objectiu global i comú, arribar al cim de la Mola, la muntanya més alta del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac.

Aquests van ser els ingredients i recursos que l’equip directiu de la Fundació Catalònia va tenir a la seva disposició en la segona jornada outdoor del Postgrau en Lideratge, desenvolupament directiu i Gestió d’equips a les organitzacions impartit conjuntament per Unió Consorci Formació (UCF) i la Fundació Universitària del Bages, Campus UManresa UVic-UCC.

L’activitat va ésser dissenyada per a introduir el segon bloc del programa en el qual s’aprofundeix en les competències de gestió i desenvolupament de persones i equips.

El compromís i la implicació vers un mateix objectiu, l’escolta activa, la confiança,el suport entre els diferents equips i la percepció de la diversitat com una oportunitat de creixement van contribuir a l’assoliment de l’objectiu final per part de tots els equips, assolir el cim.

Des d’UCF volem agrair la col·laboració i l’acompanyament de l’equip de Desconnexions durant la jornada i molt especialment, la confiança de l’equip de Catalònia Fundació Creactiva.

2022-02-02T19:12:37+02:00