//Col·laborem en el llibre Play like a PRO

Col·laborem en el llibre Play like a PRO

Recentment s’ha publicat el llibre Play like a PRO del Sr. Juan Prego, basat en experiències formatives metodològicament facilitades amb ús de Playmobil.PRO i en el que UCF ha estat convidada a participar-hi amb les seves experiències:

UCF va participar el 2019 en la primera de les edicions de formació de facilitadors oficial, realitzada a Madrid amb participació directe de Frank Alexander Müller, Business Development and Innovation Manager de PLAYMOBIL. El mètode s’estructura en 4 pases:

La metodologia PRO.PLAY amb Playmobil.PRO és una metodologia més de les que utilitza UCF a l’hora de dinamitzar i facilitar sessions participatives i de co-creació. Per això l’equip consultor i docent disposa d’acreditacions i certificacions oficials en diferents metodologies:

Amb ells podem impulsar i acompanyar processos relacionats amb:

  • Design Thinking
  • Resolució creativa de problemes complexos
  • Creativitat i Innovació disruptiva
  • Redisseny de processos
  • Project Management
  • Planificació Estratègica
  • Desenvolupament professional i d’equips.
  • Acompanyament a canvis culturals

També connectem algunes d’aquestes metodologies amb d’altres eines gamificades pròpies:

Joc Hexàgons: Rethink the Mindset. Per al diagnòstic d’oportunitats de formació associades  als nous reptes i transformacions del sector.

Exemple àrea de formació (caixa “F”): https://ucformacion.com/actualidad/rethink_the_midset/

Joc Management Colors: és un joc de cartes

I dinàmiques, que ajuden a la reflexió i a l’acció directiva per a potenciar processos integrals de desenvolupament competencial de comandaments i persones amb funció directiva.

En definitiva, estratègies, metodologies que ens permeten potenciar experiències d’aprenentatge diferenciadores, més participatives, col·laboratives, co-creades, on els participants són veritablement el centre dels processos d’aprenentatge i desenvolupament.

2022-02-04T12:56:15+02:00