Vés al contingut

Col·laborem en el llibre Play like a PRO

UCF

Recentment s’ha publicat el llibre Play like a PRO del Sr. Juan Prego, basat en experiències formatives metodològicament facilitades amb ús de Playmobil.PRO i en el que UCF ha estat convidada a participar-hi amb les seves experiències:

Play like a pro, llibre i oscar.png

UCF va participar el 2019 en la primera de les edicions de formació de facilitadors oficial, realitzada a Madrid amb participació directe de Frank Alexander Müller, Business Development and Innovation Manager de PLAYMOBIL. El mètode s’estructura en 4 pases:

Play like a pro 4 passos.jpg

La metodologia PRO.PLAY amb Playmobil.PRO és una metodologia més de les que utilitza UCF a l’hora de dinamitzar i facilitar sessions participatives i de co-creació. Per això l’equip consultor i docent disposa d’acreditacions i certificacions oficials en diferents metodologies:

Play like a pro logos.png

Amb ells podem impulsar i acompanyar processos relacionats amb:

  • Design Thinking

  • Resolució creativa de problemes complexos

  • Creativitat i Innovació disruptiva

  • Redisseny de processos

  • Project Management

  • Planificació Estratègica

  • Desenvolupament professional i d’equips.

  • Acompanyament a canvis culturals

També connectem algunes d’aquestes metodologies amb d’altres eines gamificades pròpies:

  1. Joc Hexàgons: Rethink the Mindset. Per al diagnòstic d’oportunitats de formació associades  als nous reptes i transformacions del sector.

rethink_the_mindset.png

 

 

 

 

  1. Joc Management Colors: és un joc de cartes

I dinàmiques, que ajuden a la reflexió i a l’acció directiva per a potenciar processos integrals de desenvolupament competencial de comandaments i persones amb funció directiva.

management_colors_jugant.png

En definitiva, estratègies, metodologies que ens permeten potenciar experiències d’aprenentatge diferenciadores, més participatives, col·laboratives, co-creades, on els participants són veritablement el centre dels processos d’aprenentatge i desenvolupament.

management_colors.png