//Programa per al desplegament del Pla Estratègic del Pius Hospital de Valls

Programa per al desplegament del Pla Estratègic del Pius Hospital de Valls

El passat dijous 17 de febrer de 2022 vam iniciar el Programa d’acompanyament i formació de responsables  per al disseny i desplegament del Pla Estratègic del Pius Hospital de Valls.

Aquest programa està pensat per actualitzar el Pla Estratègic de l’hospital prenent com a punt de partida el nou Pla de Salut i altres elements de l’entorn estratègic, així com per complementar la formació de l’equip directiu, comandaments i altres responsables amb el desenvolupament de competències que els capacitin per a liderar el desplegament del Pla.

Durant la primera sessió inspiracional de dijous passat es va presentar el projecte, que tindrà una durada de 3 mesos, i en la que el Dr. Sebastià Santaeugènia, director del Programa de Prevenció i Atenció a la Cronicitat i del Pla Director Sociosanitari en Departament de Salut, va parlar sobre tendències de futur i canvis que s’estan produint en el sector, incidint en el model d’integració de serveis de salut i serveis socials.

2022-02-22T18:52:25+02:00