//Una escapada a InOut, un hostel que ocupa a persones amb capacitats diverses

Una escapada a InOut, un hostel que ocupa a persones amb capacitats diverses

El passat 18 de febrer de 2022, l’equip d’UCF es va reunir al hostel InOut per realitzar una sèrie de reunions i activitats de teambuildingInOut, és un clar exemple d’inclusió social, ja que el 95% del personal són persones amb discapacitat intel·lectual. A més, tots els projectes que porten a terme són totalment sostenibles i amb l’únic objectiu d’aportar un bé i una millora a la societat.

InOut disposa d’espais per poder dur a terme reunions, formacions i activitats. Aquesta activitat s’emmarca en la voluntat d’UCF de recolzar projectes amb propòsit social, és per això que vam triar aquest espai en mig de la natura per poder connectar amb l’entorn i les persones.

Visualitza el vídeo aquí.

2022-04-08T13:47:24+02:00