//Finalitza la 1a edició de l’Itinerari formatiu de TCAI’s de l’Hospital de Granollers

Finalitza la 1a edició de l’Itinerari formatiu de TCAI’s de l’Hospital de Granollers

El passat divendres 8 d’abril va tenir lloc a l’Hospital de Granollers l’activitat de tancament de la 1a edició de l’Itinerari formatiu de TCAI’s. Més de 30 professionals van realitzar, per grups o de forma individual, la defensa del projecte. Aquesta va ser la fita final d’un itinerari formatiu de 250 h de durada, i amb la que han obtingut un Certificat d’extensió universitària d’aprofitament en Atenció, tècniques i cures auxiliars d’infermeria expedit per la Fundació Universitària del Bages.

UCF ha col·laborat en el disseny del programa i en la impartició d’una part de la formació duta a terme. Ha estat un privilegi assistir com a tribunal d’avaluació en aquesta defensa de 13 projectes que han evidenciat tant l’empodermament com el talent intern d’aquest perfil de professionals que han incorporat grans idees, propostes de projectes a realitzar, nous protocols, i formacions d’actualització no només per al seu perfil sinó per a tota l’organització. Els animem a continuar treballant en aquests projectes de millora organitzacional i a que noves edicions de TCAI’s puguin realitzar aquest programa!

2022-04-11T10:02:10+02:00