//Presentació del Postgrau per a directius i comandaments de l’EDP Salut Sant Joan de Reus – Baix Camp

Presentació del Postgrau per a directius i comandaments de l’EDP Salut Sant Joan de Reus – Baix Camp

El passat 4 maig, a la sala d’actes de l’Hospital Sant Joan de Reus, va fer-se la sessió inaugural del programa de Postgrau en Lideratge, Habilitats directives i Desenvolupament directiu en organitzacions de salut.

Aquest Postgrau, acreditat per la UManresa – Universitat de VIC – Universitat Central de Catalunya , es planteja com una activitat formativa de llarga durada dirigida i adaptada per a directius i comandaments de l’EDP Salut Sant Joan de Reus – Baix Camp.

Durant la sessió es va aprofundir en la proposta formativa del primer mòdul: Lideratge, Estratègia organitzativa i Entorn, que es planteja com un procés formatiu que acompanyarà l’elaboració, amb metodologies participatives, del nou Pla estratègic de l’entitat.

Hi van assistir més de 120 directius, comandaments i responsables del propi hospital i dels centres d’Atenció Primària de la EDP.

L’acte es va iniciar amb la presentació del Dr. Antoni Benet, Director Gerent de l’entitat, que va emmarcar el Programa dins del context i els reptes de l’organització.

Posteriorment, el Sr. Jordi Vilana, coordinador acadèmic del Postgrau va presentar el programa i les activitats del primer mòdul, en les que participaran tant els comandaments que cursaran el Postgrau, com la resta de directius que l’organització ha convidat a participar en l’elaboració del Pla estratègic.

Finalment, la Sra. Dolça Cortasa, Directora dels Serveis Territorials de Salut a Tarragona va explicar els projectes del 2022 per a tots la Regió sanitària i amb l’EDP en concret.

Com a activitats properes destaquem algunes de les pròximes Píndoles d’aprenentatge, que es duran a terme en el marc del programa: Tendències de futur en el sector salut a càrrec del Dr. Manuel del Castillo, Tendències en salut digital amb el Dr. Francesc Garcia Cuyàs, i Valors en l’EDP per part de la Sra. Yolanda Puiggrós.

2022-05-18T14:51:02+02:00