//Defensa de projectes dels itineraris d’Administratius i d’Infermeria de l’Hospital Sagrat Cor de Martorell

Defensa de projectes dels itineraris d’Administratius i d’Infermeria de l’Hospital Sagrat Cor de Martorell

El passat 2 de juny va tenir lloc a l’Hospital Sagrat Cor de Martorell de Germanes Hospitalàries la defensa dels projectes finals dels professionals que estaven realitzant els Itineraris d’Administratius i Infermeria.

Es van presentar idees força interessants de millora tant en l’àmbit de la seguretat de pacients, com de millora de l’atenció a l’usuari, així com d’actualització i digitalització de documentació, i que moltes d’elles seran implementades aviat.

Amb aquesta defensa de projectes es dona per tancat aquest itinerari formatiu de dos anys de durada en la qual ambdós col·lectius han realitzat formació tant de temes tècnics com de temes transversals, i els possibilita l’obtenció d’un títol universitari:

  • Per als professionals administratius un Certificat d’Especialització universitària en gestió de clients i atenció a l’usuari. Excel·lència en l’experiència pacient.
  • Per als professionals d’infermeria un Títol d’expert universitari en Habilitats relacionals per a infermeria en els àmbits sociosanitari i de salut mental.

Molta sort als graduats i els animem a continuar formant-se i a participar activament en la detecció i propostes de canvi per a la millora de la seva pràctica diària.

2022-06-07T13:04:31+02:00