//CreaTalent: La imatge de marca en la captació de professionals

CreaTalent: La imatge de marca en la captació de professionals

Unió Consorci Formació va participar divendres passat dia 3 de juliol en la 2a sessió del cicle CreaTalent organitzada per CAPSS sota el títol ‘Captació de Professionals i Imatge de Marca’.

La sessió, que es va portar a terme a la seu del Consorci de Salut i Social de Catalunya (CSC) i va ser presentada per la Pilar Rol, directora executiva de la patronal, va comptar amb experts de sectors diversos per reflexionar entorn de la gestió i desenvolupament de talent, l’employer branding aplicables a les organitzacions sanitàries i socials, així com donar eines als associats en aquest àmbit.

Un matí amb ponències molt interessants de Jordi Serrano, fundador de Future For Work Institute, Sandra Vilaseca, directora d’estratègia global de Persones i Innovació a NTT DATA Europa & LATAM, i Diana Puig, responsable de comunicació interna & employee experience a Both People & Comms.

Des d’UCF, la Esther Pérez, responsable de projectes, va presentar ‘Health Talent Hub’, un projecte d’atracció i captació de talent estatal i internacional, que dona servei als centres del SISCAT i que és gratuït per a les entitats associades al CSC. L’objectiu d’aquest projecte, que ha començat amb una pàgina web de publicació d’ofertes laborals i una campanya a les xarxes socials, és crear una plataforma digital, que cuidi l’experiència de l’usuari, que creï engagement i que permeti treballar el seguiment.

Des d’UCF proposem també un grup de LinkedIn, adreçat als associats, amb l’objectiu de crear un espai on compartir experiències i reflexionar sobre com treballar de manera conjunta i cocrear pel talent sanitari.

La jornada va finalitzar amb un debat entre les persones assistents, on van sorgir temes a tractar molt interessants, liderat per les coordinadores de CreaTalent: Mònica Buquerascap de Desenvolupament i Formació de l’Hospital de Granollers, i Anna Vilanovadirectora de Talent i Gestió del Coneixement del Consorci Sanitari Integral.

2022-06-09T19:01:24+02:00