//Aquest mes de juny fa 1 any de l’entrada en vigor de la nova llei de l’Eutanàsia

Aquest mes de juny fa 1 any de l’entrada en vigor de la nova llei de l’Eutanàsia

Durant aquests mesos. els professionals sanitaris han hagut de gestionar 137 sol·licituds, 85 realitzades en centres d’atenció primària, 45 en centres hospitalaris, i 7 en centres de salut mental, pal·liatius o d’atenció intermèdia.

Poder realitzar un bon acompanyament a les persones que ho sol·licitin així com a les seves famílies passa per disposar de professionals amb un bon coneixement del procés i de les eines que tenen al seu abast, però també de correctes habilitats i actituds per fer-hi front.

Des d’UCF es va treballar conjuntament amb el Departament de Salut un material formatiu online bàsic, el Curs de sensibilització i conceptes bàsics sobre l’aplicació de la Llei Orgànica 3/2021, de 24 de març, de Regulació de l’Eutanàsia (8 hores) pel que ja han passat i s’han format més de 12.000 professionals.

Si desitgeu inscriure-us a les properes edicions, ho podeu fer aquí:

Per seguir donant eines als professionals, s’ha creat un segon curs online de Comunicació en situacions de prestació d’ajuda per morir en context eutanàsic (7 hores) que en aquests moments estan seguint 240 professionals, amb l’objectiu de donar-los eines pràctiques per acompanyar a pacients i familiars en el procés d’ajuda per morir amb la màxima consideració a les seves necessitats i valors.

Ben aviat publicarem noves dates per edicions subvencionades. Esteu alerta!!!

2022-06-21T20:40:58+02:00