/, Sense categoria/Health Talent Hub: un nou projecte per sumar esforços en l’objectiu d’atraure professionals sanitaris a Catalunya

Health Talent Hub: un nou projecte per sumar esforços en l’objectiu d’atraure professionals sanitaris a Catalunya

La Unió, Associació d’Entitats Sanitàries i Socials de Catalunya, i el Consorci de Salut i Social de Catalunya impulsen un projecte conjunt per tal de sumar esforços en l’objectiu d’atraure talent i incorporar professionals de fora de Catalunya a les organitzacions associades.

Així, i aprofitant l’estructura conjunta d’Unió Consorci Formació, s’ha estat treballant aquests darrers mesos a posar en marxa aquest projecte, primer en una fase més inicial i de descoberta, i ara en una fase més intensiva.

Així el projecte Health Talent Hub disposa ara d’un nou portal web on de manera més àgil s’estan difonent totes les ofertes laborals dirigides a metges, infermeres/ers i psicòlogues/egs, i que serveix d’enllaç amb les àrees de recursos humans de les organitzacions.

En la difusió d’aquest, s’ha planificat una campanya de difusió a través de canals online i xarxes socials segmentant per diferents territoris en l’àmbit estatal i internacional, així com pels diferents col·lectius professionals. També s’han planificat diferents accions on i offline a través de revistes, col·legis professionals, publicacions i altres mitjans de fora de Catalunya.

Compartirem amb els mateixos centres l’evolució del propi projecte, per tal que el mateix sigui un complement que sumi en la captació i atracció de talent cap a les nostres organitzacions.

Alhora, i com a valor afegit, oferirem a les persones que optin a alguna de les ofertes laborals publicades alguns cursos formatius de manera gratuïta, i fins i tot a les persones que finalment s’incorporin laboralment a alguna de les ofertes podran gaudir d’un títol d’expert Universitari dissenyat per UCF i 100% becat que s’orienta a potenciar i desenvolupar professionals digitals, que actuïn com agents de canvi i transformació a les organitzacions de salut.

Ens posem a la disposició dels centres per a poder ampliar aquesta informació a través del correu: talent@ucf.cat

Coneix el projecte!
2022-10-11T18:36:14+02:00