//UCF i UManresa UVic-UCC participen conjuntament en el XXVII congrés Internacional de RECLA – Red de Educación Continua de Latinoamerica y Europa

UCF i UManresa UVic-UCC participen conjuntament en el XXVII congrés Internacional de RECLA – Red de Educación Continua de Latinoamerica y Europa

El Dr. Valentí Martínez, Director General del Campus UManresa de la UVic-UCC, i el Sr. Òscar Dalmau, Gerent d’Unió Consorci i Formació (UCF), van participar el 25 i 28 d’octubre de 2022 en el ‘XXVII Encuentro Internacional de RECLA – Red de Educación Continua de Latinoamerica y Europa’, que es va celebrar a Nuevo Leon, Mèxic, coorganitzat amb la Universitat Tec de Monterrey i la UNAL – Universidad Autónoma de Nuevo León.

En aquesta trobada van participar més de 300 responsables i directius d’educació contínua de més de 120 Universitats i 15 països. Conjuntament varen poder compartir experiències de l’àmbit de la formació continuada i l’aprenentatge inclusiu en entorns de salut i social.

Es van desenvolupar més de 70 activitats docents, i entre elles vam extrapolar les següents idees clau, configurant un diamant en brut de coneixement per endur cap a les agendes d’Educació Contínua:

Durant el transcurs de l’esdeveniment, i en nom d’UCF i UManresa UVic-UCC, van tenir lloc quatre activitats rellevants:

  • En primer terme, la formalització d’un conveni estratègic de col·laboració conjunta: Universitat Tec de Monterrey, UManresa, i UCF, per al desplegament d’iniciatives i projectes conjunts en l’àmbit de la formació continuada dels professionals de salut del país.
  • En segon lloc, van tenir lloc nombroses reunions de treballs amb diferents universitats i institucions d’Educació Superior de diversos països de Llatinoamèrica, on es farà continuïtat properament per mirar de col·laborar en la formació continuada i el desenvolupament de talent del sector salut i social.
  • Es va oficialitzar que el proper congrés internacional de la xarxa tindrà lloc a Manresa – Barcelona, el mes d’octubre de l’any 2023.
  • En darrer lloc, i respecte al Comitè Executiu de RECLA, es va dur a terme l’elecció d’un nou comitè, en què es va reelegir a Òscar Dalmau com a vicepresident de la xarxa per als propers tres anys.

Incorporem la imatge creada d’idees clau durant el congrés, cap a una Educació Contínua Sostenible i Social:

Tota aquesta col·laboració i treball conjunt entre UManresa UVic-UCC i Unió Consorci Formació s’emmarca en el conveni estratègic signat conjuntament fa 7 anys.

2022-12-14T17:04:32+02:00