//Finalitza la 2a edició del Programa formatiu per al Secretariat d’Alta Direcció de les organitzacions de Salut i Social

Finalitza la 2a edició del Programa formatiu per al Secretariat d’Alta Direcció de les organitzacions de Salut i Social

Avui dia 16 de novembre finalitza la 2a edició del Programa formatiu per al Secretariat d’Alta Direcció de les organitzacions de Salut i Social que va iniciar a l’abril del 2022 i en el que han participat 25 professionals del sector.

L’objectiu del programa és oferir als i les professionals una formació continuada i especialitzada que permeti l’actualització i adaptació a les necessitats actuals que es precisen en les funcions de suport directiu.

El programa, que consta de 27 hores distribuïdes en 18 sessions online i 2 sessions presencials, ha finalitzat amb una jornada presencial a les oficines d’Unió Consorci Formació anomenada “Entrenament d’habilitats i actituds” i liderada per la Nuria Serrat, Doctora en pedagogia per la UB i Formadora a UCF.

Les professionals que conformen l’alt secretariat viuen esdeveniments complexos en els quals cal aplicar multitud de coneixements, habilitats i actituds. Des de gestió de situacions ambigües o problemàtiques, fins a la necessitat de resoldre conflictes, passant per la generació d’una comunicació constructiva.

Es per això que en aquesta última sessió s’ha posat el focus en entrenar les habilitats i actituds més adequades per gestionar aquestes situacions, i ho han fet en un entorn de simulació. La simulació permet generar entorns segurs d’aprenentatge i entrenament en els quals aplicar les competències adquirides.

Gràcies a totes i tots els participants i docents del programa per aquests mesos intensos generant coneixement, compartint experiències i desenvolupant conjuntament noves habilitats requerides en les funcions del dia a dia del secretariat d’alta direcció.

2022-11-16T18:08:14+02:00