Vés al contingut

Lideratge en Femení en el marc Internacional

Igualtat
UCF
Internacional
Lideratge en Femení en el marc Internacional

Conversem amb la Sra. Natalia Allué, Cap de servei de Documentació Clínica i Arxiu en Fundació Sanitària Mollet, sobre el Lideratge en femení en el marc de la celebració del 45è Congrés Mundial de l'Hospital de l'International Hospital Federation que va tenir lloc a Dubai.

La Sra. Allué és especialista en Medicina Preventiva i Salut Pública, amb experiència en Gestió Sanitària centrada en l'anàlisi de bases de dades, quadres de comandament i la creació d'indicadors sempre vinculats a la millora de la qualitat assistencial. Així mateix, complementa aquestes funcions amb la formació i la recerca universitàries.

Com a part del programa de Young Executive Leaders de l’International Health Federation, la Sra. Allué, va assistir aquest passat novembre al congrés IHF Dubai, un esdeveniment on més de 1.200 professionals de la salut i líders hospitalaris de 60 països es van reunir per debatre sobre grans tendències i temes comuns del sector al voltant del lema "Aprenentatge global, accions locals: assistència sanitària sostenible".

Durant el congrés, la Sra. Allué va participar en un workshop "IHF Women in Leadership Forum Lunch" junt amb 40 dones d’altres països d’arreu del món per debatre sobre el Lideratge Femení en el sector de la salut.L’objectiu del workshop era reunir una comunitat internacional de líders sanitàries per intercanviar coneixements, experiències i tractar de trobar solucions per tal d’assolir l'equitat de gènere a les files de lideratge en el sector salut. I com bé diu el lema del congrés, “prendre accions locals a partir d’un aprenentatge global”.

Compartim una petita entrevista a la Sra. Allué on ens parla sobre la seva experiència a Dubai, problemàtiques compartides a nivell internacional, aprenentatges, reptes i següents passes a seguir per assolir un Lideratge en femení més sostenible.